Lenka Filipová válčí s dcerou Lenny: Nechala se potetovat a na kytaru kašle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lenka Filipová válčí s dcerou Lenny: Nechala se potetovat a na kytaru kašle!

Lenka válčí s Lenny kvůle kytaře i tetování!
Lenka válčí s Lenny kvůle kytaře i tetování! (Foto: ara)

Na ostří nože! Takové panují vztahy v rodině Lenky Filipové (59). Jediná dcera známé zpěvačky a kytaristky v sobě nezapře rebelku. První podpásovku mámě zasadila, když zběhla od kytary. A když se Lenny (19) nechala tetovat na nejzranitelnějším místě lidského těla, rodiče málem trefil šlak!

„To víte, že mámě bylo líto, když jsem zběhla od kytary ke klavíru. Teď je ale ráda, když vidí první úspěchy,“ prozradila Lenny, která se svou matku dokonce vystupuje na společných koncertech. I tam spolu ale občas válčí!„Jednou mi máma dokonce strhla plat. Po koncertě mi řekla, že jsem byla nepříjemná, nesoustředěná a mé chování bylo nevhodné. Dala mi jasně najevo, že takhle se prostě k publiku chovat nemůžu,“ přiznala nadějná písničkářka v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.



To nejhorší mělo ale teprve přijít. Lenny, jejímž otcem je uznávaný architekt Boris Drbal, si totiž pořídila tetování na achilovce a rodiče šli do mdlob. „Byl to spontánní nápad. Mamka si dlouho myslela, že je to jen barvivo. Když se dozvěděla pravdu, málem ji trefil šlak,“ prozradila dcera s tím, že táta jí řekl, že za ním měla přijít. „Prý by mi to navrhl sám a líp,“ lituje Lenny, která už koncem září odlétá studovat hudbu do Anglie. „Je to moje první a poslední tetování,“ dušuje se.



Přečtěte si
mnpv
19. 9. 2013 • 16:14

A to má jenom jedno dítě, žádné vnouče, hmotnou nouzi nikdy nepoznala a v pět do práce taky nevstává. Ta by měla mít ksicht vyžehlený jak ve dvaceti.

mnpv
19. 9. 2013 • 16:11

Srovnávám ji s ženskými, které znám. Jistě má LF lepší figuru jak většina stejně starých babiček ale v obličeji je neskutečně sešlá. A to jsou obyčejné ženské, které chodí do práce pomáhají dětem a ještě vnoučatům. Rozhodně na chození po plastických operacích nemají ani čas ani peníze.

miap
19. 9. 2013 • 15:02

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.