Z dcery Filipové je hvězda: Porod Lenny málem skončil tragédií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Z dcery Filipové je hvězda: Porod Lenny málem skončil tragédií!

Lenka Filipová a její dcera Lenny
Lenka Filipová a její dcera Lenny (koláž Ahaonline.cz)

Vymodlená dcera Lenka (19) se zpěvačce Lence Filipové (59) narodila až na prahu čtyřicítky. Porod byl tak těžký, že ho protagonistka hitu Zamilovaná málem nepřežila! Dokonce si pak musela naordinovat nedobrovolnou pracovní pauzu, která nakonec trvala několik let.

Teď jí ale dcera, která kráčí v matčiných šlépějích, dělá jen samou radost. Půvabná brunetka s nečekaně hlubokým chraplákem vystupující pod uměleckým jménem Lenny má podle hudebních kritiků výjimečný talent a našlápnuto na skvělou kariéru.


Jediná dcera Lenky Filipové se věnuje hudbě odmalička, na klavír hraje už od čtyř let. „Moje první písničky vznikly vlastně z nudy, když jsem nechtěla hrát klasiku,“ vzpomíná v rozhovoru pro idnes.cz na své začátky Lenny, která zpívá v angličtině.

Přestože o ní kritici mluví v superlativech, mladá umělkyně nemíní usnout na vavřínech. Proto už na podzim odjíždí studovat na hudební školu do Londýna.



Přečtěte si
jakeline
24. 8. 2014 • 06:56

Možná ani dcerka nemá talent to už by se prosadila sama!Do popularity jí asi tlačí matka a konexe jejího strýce!

lukreciaborgia
26. 6. 2013 • 23:59

Také jsem o ní neslyšela,nikde ji nehrají,ale kritici žasnou.Máti se svým bráchou,ředitelem vydavatelství už pracují na kariéře.No teď pojede studovat do Londýna,takže o ní zase neuslyšíme a pak už bude stará.

paracelsus
25. 6. 2013 • 15:54

To je trapný, sice nikdo od ní ještě nic neslyšel, ale už nás krměj tím, jak jsou z ní kritici AUF. Proboha, má ji vydávat Universal, vydavatelství, kde je šéfem její strejda, máma tlačí jak může, všude se píše, jak oni NIC a jak ten talent.. Je to jasný, i MF Dnes si zaplatili a Vedral napsal přeochotně článek o holce, která ještě nic nedokázala a nic nemá za sebou, tragédie. Že se všichni nestyděj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.