Hrdličky Rolins a Nedvěd mají nabito! Trapná reakce expartnera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hrdličky Rolins a Nedvěd mají nabito! Trapná reakce expartnera

Pavel Nedvěd randí s Darou Rolins
Pavel Nedvěd randí s Darou Rolins (Koláž BLESKsport)

Svět showbyznysu aktuálně žije novým hvězdným párem. Zpěvačka Dara Rolins (49) to dala dohromady se světově uznávanou hvězdou Pavlem Nedvědem (49). První reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Bohužel ani ta od Dařina bývalého partnera Rytmuse (44)!

Krach vztahu rappera Rytmuse a Dary Rolins byl jednou z nejvyhrocenějších kauz. Tím víc, že se praní špinavého prádla, osočování a názorová přestřelka řešila přes média. Teď píchl Nedvěd do vosího hnízda!

Většina fanoušků je novým spojením nadšená a Daře lásku přeje. Kromě jejího ex. Pozornost, která se nyní stáčí k ní, mu příliš nechutná a toho si všiml už i jeden z fanoušků. „Pěkný trapas... Všude píšou, že máte nového chlapa a Rytmus hned přidá fotku s Jasmínou, jak moc si jí váží. Je ubohý... ,“ napsal Daře na Instagram podle Plus 7 dní. „Jsem neskutečně hrdý na svou manželku za to všechno, co dělá,“ zněl textík pod Rytmusovou fotkou. 

Daru to ale nechává chladnou. Rytmus si za své poznámky na její adresu v minulosti odpykává dostatečný trest. Vyjádření na Expresu je toho příkladem. „Kam se hrabe nějaký Rytmus, Nedvěd má za sebou zářnou kariéru, vyhřál i Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu Evropy, celá Itálie ho miluje, říkají mu Grande Paolo. Kamkoliv přijde, tam ho oslavují, což se o Patrikovi zrovna říct nedá,“ psali doslova a nezapomněli připomenout ještě jiný Rytmusův majstrštyk. „Když měl Rytmus třeba vystoupení v Karlových Varech na festivalu, bylo to velké fiasko, kdy skoro nikdo nepřišel, zato o Nedvěda se všichni perou.“



Přečtěte si
yokky
15. 12. 2021 • 22:23

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💩💩💩💩💩💩

yokky
15. 12. 2021 • 16:54

medved ma rad med......ale silikon to nevim ,chudak medved a jeste v time­..🆒🆒­🆒🆒🆒🆒🆒🆒­👎👎👎👎👎🍯­🍯🍯🍯🍯🍯🍯­🍯🍯

strng
15. 12. 2021 • 12:10

Moc jim přeji aby jim to vydrželo a dařilo se.Dara si po tom cmoudovi Rytmusovi konečně pořádného chlapa zaslouží

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.