Reakce Dary na bolestný zásah od Rytmuse: Co mu vzkázala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Reakce Dary na bolestný zásah od Rytmuse: Co mu vzkázala?

Dara Rolins
Dara Rolins (foto Instagram)

Při valentýnském vyznání své partnerce Jasmině Alagičové (34) se Patrik »Rytmus« Vrbovský tak rozjel, že utrousil pár velmi bolestivých poznámek ke svým bývalým partnerkám, Daru Rolins (48) nevyjímaje. Jak na taková slova zpěvačka zareagovala?

Rytmus ve svých zamilovaných slovech pro matku jeho syna zmínil třeba to, že tak hlubokou lásku ještě nikdy předtím nezažil. S bývalými šlo prý vždy jen o povrchní a prvotní pobláznění, ze kterého rychle vystřízlivěl. V tom případě je ale velmi zarážející, že s Darou Rolins prožil dobrovolně sedm let a dokonce si s ní stavěl velmi nákladný dům.

Naštěstí si ale zpěvačka z podobných výlevů nic nedělá. „Není nic zlého na tom, když se ti něco nepovede hned napoprvé,“ zdůraznila Dara na svých sociálních sítích. „Rozhodnutí, život, situace. Nic z toho nemusíte brát za hotové a finální, pokud Vás aktuální stav věcí neuspokojuje,“ připsala ještě.na svůj Instagram dle webu eXtra.cz popová diva, pro kterou je jednoznačně zbytečné pořád se „patlat“ v minulosti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.