Těhotná Monika Leová: Vystrčila bříško v plavkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Těhotná Monika Leová: Vystrčila bříško v plavkách!

Monika Leová čeká druhé miminko
Monika Leová čeká druhé miminko (Instagram)

Za tři měsíce se bude radovat z druhého potomka. To ale neznamená, že by se Monika Leová (31) zavřela doma a chystala si výbavičku. Po Austrálii a Vietnamu se vydala do Itálie, kde předvedla rostoucí bříško v plavkách.

S manželem Martinem Košínem (32) a jejich dvouletou dcerkou Miou vyrazili obytným vozem. Nejprve procestovali známou oblast složenou z pěti městeček zvanou Cinque Terre, pak pokračovali dál na jih, kde v Toskánsku vyzkoušeli přírodní lázně se sirnými prameny Cascate del Mulino u města Saturnia.

Holky na víně: Monika Leová

Video se připravuje ...

„Trochu jsem se bála, že z nich budu zklamaná, protože mi to přišlo jako klasické instagramové místo. Ale ne. Jsou opravdu krásné!” rozplývá se Monika. S miminkem v bříšku se prý rochnila v teplé vodě skoro tři hodiny. „Běžte tam ale ráno, davy lidí vám ten jedinečný zážitek mohou pokazit,“ vzkazuje Česká Miss Earth 2013 a bývalá primácká moderátorka.

Monika Leová s manželem v Tatrách: Druhé miminko na cestě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.