Návrat Burešové do ZOO: Nová láska na obzoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Návrat Burešové do ZOO: Nová láska na obzoru!

Eva Burešová a Tomáš Klus
Eva Burešová a Tomáš Klus (foto: FTV Prima)

Po pauze na mateřské je zpátky. Eva Burešová (29) je coby Viky už zase tady. Láska jako trám v seriálu ZOO nevyšla, o problémech hrdinka mlčí, jen přiznává, že chce být zase mezi svými. Podle scénáře ale na chlapy nezanevřela, čekají ji vášnivé chvíle s Tomášem Klusem (36).

Eva hned po návratu ukázala smysl pro humor. „Uprchlá dcera se vrátila domů a já jsem ráda, že jsem zpátky. Měla jsem i kostýmní zkoušku a museli jsme ten šatník Viky trochu upravit. Moje postava se změnila, ale to nemyslím postavu Viky,“ komentuje s úsměvem maminka sedmiměsíčního syna Tristana Williama, jehož otcem je šéfkuchař Přemek Forejt (35).

Eva Burešová opouští ZOO: Podívejte se na její loučení

Video se připravuje ...

Nová láska

Se svým seriálovým synem se chce vrátit do pokojíčku, který před odchodem obývala, ale tam je plno. Obývá ho fotograf Filip v podání Tomáše Kluse. Je jediný, kdo miminko zvládá, ochotně ho hlídá, aby Viky mohla dál zpívat v baru a vydělávat peníze, protože expartner Petr se o ni ani o syna nijak finančně nestará.

Lucie Černá se v ZOO trošku rozzuří a bude to lítat

Video se připravuje ...

Nemá od něj ani korunu. Herečka je spokojená. „Když jsem odcházela, mrzelo mě, že jsme se s Tomášem Klusem minuli, ale teď si to vynahrazujeme,“ prozradila Burešová. Pozvolna se z chůvičky na hlídání stává partner a přichází nová láska. Již 99. díl seriálu ZOO můžete vidět ve čtvrtek na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.