Zoufalá Burešová, Forejt skrýval slzy: Potřebuju to vstřebat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalá Burešová, Forejt skrýval slzy: Potřebuju to vstřebat

Eva Burešová je na pochybách. Zhodnotila svůj výkon v The Bodyguard
Eva Burešová je na pochybách. Zhodnotila svůj výkon v The Bodyguard (Instagram, CNC)

Zpěvačka Eva Burešová (28) má za sebou premiéru muzikálu The Bodyguard. Namísto radosti ji ale čekal tvrdý pár na dno. „Já jsem z toho ještě taková... Potřebuju vstřebat všechny věci," zoufá si. 

Podle jejího partnera Přemka Forejta (35) Eva předvedla fascinující výkon. Prý situaci těžce podcenil a nevzal si papírové kapesníčky, protože byl prý tak dojatý, že by se nějaký hodil. 

„Byl jsem na ni pyšný a dojatý. Vím, kolik práce Evička měla. Vše, co dělá, tak dělá precizně a pečlivě a dává si záležet. Byl jsem na začátku nervózní, ale po první písničce byla skvělá. Myslím si, že si to užila,“ básnil nejznámější kuchař. 

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

Sama Burešová ale vidí svůj výkon v jiném světle a spíš než štěstí nyní cítí velké zklamání. „Dnešek byl pro mě těžký. Musím říct, že se těším na další představení, kam už nebude chodit to premiérové publikum, protože člověk cítí obrovskou zodpovědnost, a čím víc chce dokázat, že na to má, tím víc se mu to sype. Takže já se těším na ten klid,“ rozpovídala se pro Zeny.iprima.cz. 

„Člověku nevyjde vše, jak si přeje. Musí se poprat s tím, že to nejde vrátit. Vevnitř jsem vzteklá, smutná a nadšená z toho, že můžeme hrát pro lidi,“ nešetřila kritikou ke svému výkonu ani pro eXtra.cz. „Hlas také není hudební nástroj. Záleží na tom, jak se vyspíte, jestli jste nervózní z lidí. Dneska jsem nebyla ve stoprocentním výkonu. Dneska jsem věděla, že nejsem stoprocentní a jsem vzteklá. Ty premiéry jsou složitější. Víš, že je tu spousta lidí z branže, kritiků, novinářů. Bude se psát o všech přešlapech," vyjádřila svoje obavy. 

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dany Heine
29. 3. 2023 • 15:04

Ať si každej dělá co chce.Tohle komentování by měli zrušit.Kazdy jen závidí a píše hovna

defakto
29. 3. 2023 • 09:28

... a co ten mrňous na té fotce ? Když jej nechce ukazovat , tak nemusí, na žádneho jejího smrada nejsme zvědavý !

Jaru Maier
28. 3. 2023 • 18:02

Evička je nevšedně krásná, připomíná mi herecké hvězdy první republiky jako byly Baarová nebo Vítová. Krásně zpívá a má přirozený herecký talent. Kéž by bylo více takových...a ten kdo ji haní si závistí nevidí ani na špičku nosu!😄

Uživatel_5457057
28. 3. 2023 • 06:42

Není ošklivá, a je velmi sympatická a milá! A vy jste závistivá ženská . Borhyová je proti ní chudinka plastiková

Uživatel_5457057
28. 3. 2023 • 06:39

.... ježíš a vy jste zase hloupý, či hloupá, když nevíte, že je to zkresleno úhledem pohledu při focení Burešová je štíhlá jako proutek a má i štíhlá stehna, což je na jiných fotkách vidět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.