Nelítostná stopka Burešové: Kvůli Tristanovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nelítostná stopka Burešové: Kvůli Tristanovi

Přemek Forejt a Eva Burešová
Přemek Forejt a Eva Burešová (Profimedia.cz)

Herečka a dvojnásobná maminka Eva Burešová (28) učinila zásadní rozhodnutí. Má už totiž dost věčně uštěpačných poznámek na sebe a svou rodinu, kterým musela v poslední době čelit.

Burešová patří ke známým tvářím, které se čas od času podělí nejen o pracovní život, ale i o ten soukromý. Tvářičku malého Tristana, kterého má s partnerem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35), ale vždy zakrývala. Pro některé sledující zcela nepochopitelně, pár totiž obě svoje děti z předešlých vztahů neschovává. 

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

Eva například nedávno sdílela fotku z kuchyně, která zachycuje i staršího syna Nathaniela. Tím ale přilila olej do ohně. „No děláte z Tristana, jako by byl něco extra. A není nic víc než rozmazlený Nathan, kterého vystrkujete pořád,“ napsala jí na zeď jedna ze sledujících.

To Burešovou přivedlo k rozhodnutí vypnout možnost komentářů pod fotkami. „Miluju svůj život a kohokoliv, kdo mi do něj zkusí zasít semínko pochybnosti o sobě či mých blízkých, obejdu. Moje zprávy jsou vám zde otevřeny. Komentáře už ne. Je zbytečné číst hlouposti, které nemají žádný pádný cíl,“ cituje ji Expres.

Eva Burešová opouští ZOO: Podívejte se na její loučení

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Eva Hanousková
28. 3. 2023 • 12:46

Nechápu, proč nechce ukazovat toho Tristana celého? Buď ukážu fotku celou a nebo nic. Jen něco je fakt blbí. To je fakt ubohý ukazovat děti napúl po vzoru USA. Je to nedospělí.

Eva Hanousková
28. 3. 2023 • 12:46

Nechápu, proč nechce ukazovat toho Tristana celého? Buď ukážu fotku celou a nebo nic. Jen něco je fakt blbí. To je fakt ubohý ukazovat děti napúl po vzoru USA. Je to nedospělí.

Dana Čurillová
27. 3. 2023 • 22:14

Možná to může bejt fajn ženská, skvěle zpívá, ale vůbec nechápu proč dává na sociální sítě fotografie ze svého soukromého života, když nechce, aby je kdokoli komentoval ...

Huga
27. 3. 2023 • 12:31

Baldedash, ty máš obecně s dětmi problém, špíno odporná. Sama máš asi hnusný rypák, ale hojit si mindráky na dětech je dno, ubožačko. Doufám, že se vůbec neukazuješ veřejně, a jsi pořád pěkně zalezlá ve svojí zatuchlé zemljance.

AHel
26. 3. 2023 • 21:26

v hlavě piliny....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.