Šokující prohlášení Burešové: Na mateřské do konce života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující prohlášení Burešové: Na mateřské do konce života

Eva Burešová
Eva Burešová  (Instagram)

Klid na péči o syna Tristana fanoušci Evě Burešové (29) sice přáli, brzký návrat dvojnásobné maminky do seriálu Zoo i na divadelní prkna ovšem uvítali. Herečka a zpěvačka ale zatím nechce pracovní povinnosti příliš kupit.

Po pracovní jistotě během mateřské touží spousta žen, zdaleka ne všechny ale čeká ideální návrat do zaměstnání. To se netýká herečky a zpěvačky Evy Burešové, která se po půl roce na mateřské vrací na scénu. Priority má ale stále stejné.

Burešová a Forejt: Z čeho byl Přemek nervózní? A jak se Eva cítí po porodu?

Video se připravuje ...

„Já vlastně na mateřské stále a už do konce svého života budu. Nenastoupila jsem zpátky do práce, ve které bych byla každý den od osmi do osmi,“ vysvětlila Eva Burešová webu Expres.cz. V jejím případě o pracovní nabídky zřejmě nikdy nebude nouze, Eva ale prozatím zůstává věrná seriálu FTV Prima, novému muzikálu Osobní strážce, kde září po boku herce Hynka Čermáka (50), a zpěvu jako takovému.

 „Zoo točím jednou týdně, muzikál se po premiéře taky hraje jen pár večerů v týdnu, navíc tam mám alternaci a turné jsou také večery a ještě k tomu jde o 11 dnů, které jsou rozložené do dvou měsíců, takže nic co by se nedalo zvládnout,“ prohlásila sebevědomě Eva Burešová, které se daří na všech frontách.

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

V soukromém životě nemůže být šťastnější a práce je pro ni spíše příjemným koníčkem. „Užívám si každou chvilku s rodinou, protože je to to nejkrásnější, co mám. Když si ještě k tomu mohu odskočit do práce, kterou miluji, je to splněný sen,“ dodala spokojeně Eva Burešová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.