Šok pro Burešovou: Přišla o roli kvůli vzhledu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šok pro Burešovou: Přišla o roli kvůli vzhledu!

Zklamání Evy Burešové - kvůli mladistvému vzhledu nedostala roli
Zklamání Evy Burešové - kvůli mladistvému vzhledu nedostala roli (Instagram, archiv)

Herečka Eva Burešová (29) jde z role do role, obzvláště tedy té seriálové. A ačkoliv se už těšila na příležitost ve filmu, nakonec přišla studená sprcha!

O své trápení se s fanoušky podělila na sociálních sítích. „Včera jsem přišla o jednu filmovou roli, na kterou jsem se moc těšila,“ posteskla si. „Nakonec se rozhodli pro jinou herečku, protože já prý vypadám na to, abych hrála maminku, moc mladě,“ vysvětlila důvody Burešová, která je v reálném životě paradoxně maminkou již dvojnásobnou.

Z bývalého vztahu má syna Nathaniela (5), s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35) pak sedmiměsíčního syna Tristana. „Takže teď se ve mně perou dvě emoce... Mám bejt smutná, že když už bylo vše domluvené, já přišla o roli? Anebo je děsně cool, že i když mám sama dvě děti, tak maminky ještě hrát nemůžu, protože prý vypadám mladě?“ nebyla si jistá. Chmury ale hodila za hlavu hned za pár hodin, kdy v hudební anketě Žebřík získala druhé místo v kategorii Zpěvačka roku.

Burešová a Forejt: Z čeho byl Přemek nervózní? A jak se Eva cítí po porodu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.