Nový film Život pro samouky: Ze Zubejdy je ezožínka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nový film Život pro samouky: Ze Zubejdy je ezožínka

Ezoterička se svou klientkou. Je libo selfíčko?
Ezoterička se svou klientkou. Je libo selfíčko? (Foto Aha! – P. Machan, J. Koťátko, Instagram.com, bontonfilm.cz, ara)

Nejzábavnější postavou v novém filmu Život pro samouky je vztahová koučka Muriel, kterou ztvárnila Bára Seidlová (41). Princezna Zubejda se do role pravdoláskařky a kazatelky štěstí natolik vložila, že věnovala studiu několik měsíců a stala se z ní ezožínka.

Sama herečka prý nikdy nemusela vyhledat terapii, ani kouče. „Mám velké štěstí, že mám dvě kamarádky z divadla, se kterými si můžeme říct úplně všechno. A říkáme si naprostou pravdu, což je v dnešním světě hodně vzácné,“ svěřila deníku Aha! na premiéře.

Bára nerada rozlišuje práci a volný čas. A tak třeba na cestách se svými kamarádkami píše knihy anebo se vydává na útěky do lesa a tam přemýšlí o svých rolích. „Jsme na světě od toho, abychom žili v radosti a pobavili se,“ prozradila nám herečka své životní krédo. Útěky do přírody plné relaxu řeší podobně jako ona i hlavní hrdinka filmu Jana Plodková (41) se svým partnerem, optikem Filipem Žilkou (45). Dokonce si pořídili chalupu v Krkonoších.

Otrávená santalem

Bára Seidlová si roli koučky a influencerky užila. Natáčení s ní bylo pro představitelku hlavní role Janu Plodkovou coby Kláru opravdu zábavné. A plné překvapení. „Do jedné scény si přinesla jako rekvizitu santalové dřevo, nebo něco takového, a začala mi tím mávat před obličejem. Když jsme to jely asi podesáté, myslela jsem, že omdlím. Takže ano, s Bárou bylo o zábavu postaráno ve všech směrech,“ směje se Plodková.

Černé vdovy: Za Janu Plodkovou musela zaskočit dublérka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.