Jana Bernášková za blondýnu... Nová hlava kvůli filmu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana Bernášková za blondýnu... Nová hlava kvůli filmu

Jana Bernášková na premiéře Děti Nagana
Jana Bernášková na premiéře Děti Nagana (Profimedia)

Herečka Jana Bernášková (42) napsala vtipnou knihu Jak přežít svého muže. Podle ní se právě začal točit film. A sama spisovatelka si ve snímku zahraje a dokonce na jeho výrobě spolupracuje s manželem, režisérem a scenáristou Rudolfem Marknerem (51).

Hlavní hrdinka knihy Lucie s humorem a nadhledem prochází světem mateřství, sexuality a lásky. A aby se jí Jana podobala, musela projít mírnou změnou. Rudolf si dokonce svou paní u kadeřnice pohlídal, aby jí namíchala tu správnou barvu vlasů.

Jana Bernášková pro časopis Moje Psychologie: Podívejte se na backstage z focení

Video se připravuje ...

„Já myslím, že proměna se povedla, máme Lucii blondýnku, kterou jsme chtěli a můžeme začít točit,“ přiznala se spokojeným úsměvem představitelka hlavní role. „Já jsem přišla a řekla: Udělejte mi to na Nikol Štíbrovou,“ smála se Bernášková, když popisovala, jak to probíhalo v kadeřnictví. Nyní se konají kostýmní zkoušky a autoři pomalu odtajňují i herce, kteří si po Janině boku zahrají. „Mé literární postavy ožily a já jen žasnu,“ dodala ještě autorka s nadšením.

Jana Bernášková: V devadesátkách jsem byla tlustá, nešťastná a bála se života před sebou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.