Dcera herečky Bernáškové Justýna (17): Za školu chodí do ZOO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Dcera herečky Bernáškové Justýna (17): Za školu chodí do ZOO!

Při natáčení seriálu ZOO s Haďákem Šimonem Bilinou.
Při natáčení seriálu ZOO s Haďákem Šimonem Bilinou.  (Foto Aha! – D. Malík, FTV Prima)

Odskočila si od studia diplomacie do seriálu ZOO! I když ještě loni Justýna Drábková (17) tvrdila Aha!, že nemá o hraní zájem, opět se potvrdilo, že krev není voda, a letos už to dcera herečky Jany Bernáškové (42) roztáčí před kamerou.

Studentka mezinárodní školy v seriálu hraje divokou Ivanu, o níž se určitě nedá mluvit jako o kladné postavě. „Začala jsem točit na konci prázdnin, takže už toho mám dost za sebou, a teď budu pár dní ve škole chybět,“ přiznala Justýna. „Nedá se nic dělat, točím i o víkendech. Je to docela fajn, protože na začátku školního roku toho tolik není, nepíšou se testy a dá se to celkem zvládnout,“ dodává.

Jana Bernášková na pokraji sil! Co jí vzalo energii?

Video se připravuje ...

Dalo se to čekat, když je maminka herečka a v poslední době i spisovatelka. Justýna se s ní prý doma radí a za pomoc je velice vděčná. Otec Justýny David Drábek (53) je dramatik a režisér, otčím Rudolf Merkner (51) zase píše scénáře.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.