Bernášková (42) má dokonalou dvojnici: Je to dcera nebo sestra? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Bernášková (42) má dokonalou dvojnici: Je to dcera nebo sestra?

Jana Bernášková s dcerou Justýnou
Jana Bernášková s dcerou Justýnou ( I. E. Morwen Poláková, Instagram)

Jako vejce vejci! Na dvojnásobnou mámu Jana Bernášková (42) opravdu nevypadá. Její dcera Justýna (17) navíc jakoby své mámě z oka vypadla!

Čím je Justýna Drábková starší, tím víc je podobná mamince. A jelikož umí Jana Bernášková zřejmě umí zastavit čas, vypadají vedle sebe tyto dvě krásky spíš jako sestry, než jako máma a dcera! „Já jsem tak šťastná, že mám tak báječné dítě,“ svěřila se Bernášková, kterou teď můžeme vidět v romantické komedii Jak přežít svého muže, pod sérií exkluzivních fotek pro časopis Glanc.

Jana Bernášková: Co dělala na premiéře série, ve které nehraje!

Video se připravuje ...

Justýna by navíc chtěla jít i v máminých šlépějích. Za sebou už pár zkušeností má, na konci prázdnin navíc naskočila i do seriálu ZOO. S první velkou rolí Justýně ale máma pomáhá. „Učíme se spolu. Bez její pomoci bych to měla mnohem těžší. Sedneme si spolu a radí mi, jak to zahrát nebo co bych mohla vylepšit. Jsem za to ráda,“ řekla Justýna již dříve pro Super.cz.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.