Dcera Bernáškové: Dostala krvavou nakládačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dcera Bernáškové: Dostala krvavou nakládačku!

Umělá krev působila věrohodně.
Umělá krev působila věrohodně. (Foto FTV Prima, Instagram)

První role v seriálu a rovnou dealerka drog. Krásná dcera Jany Bernáškové (42) to teda chytla! Justýna Drábková (17) si v seriálu ZOO přilepšuje prodejem drog a dostane v příštím díle za své podivné kšefty do nosu.

Její postava Ivany je dost rozmanitá. Od plusu hodně do minusu. „Umí být milá, ale je divoká a trochu psycho, je úplně jiná než já,“ říká Justýna.

Klame tělem

Vypadá před k ame r ou jako princeznička, ale to jen klame tělem. Ovšem moc pěkným! Mladá herečka se na place potkává zatím nejvíc s Vojtou Vovesným (16). Ten hraje kluka z dobře situované rodiny. „Rozumíme si, je to skvělé. Ale všichni tady jsou moc fajn,“ pochvaluje si. „Jsem jen moc zvědavá, jak mou postavu přijmou diváci,“ přiznává Justýna.

Laurinová v ZOO: Zaplatí za Taclíka milion?

Video se připravuje ...

Dva tátové

I doma ji podporují. Když přišla s tím, že má roli v ZOO, nikdo nebyl proti. Není divu, když je celá rodina z branže. Táta David Drábek (53) je dramatik a divadelní režisér a otčím Rudolf Merkner (51) zase televizní režisér a scenárista. Největší oporu má ale v mamince Janě, hvězdě seriálů Vyprávěj či Co ste hasiči.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.