Sexy zombice Jana Bernášková: 20 dní plných krve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sexy zombice Jana Bernášková: 20 dní plných krve!

Jana Bernášková
Jana Bernášková (Blesk:RENATA MATEJKOVA)

Velmi netradiční natáčení zažila Jana Bernášková (42), která si zahrála v hororu s erotickým nádechem Krvavý Johann. Ve filmu ji uvidíme v černém sexy prádle, čekaly ji ale i krvavé a poněkud nechutné scény!

V hororu si zahrály i pornoherečky, takže ve filmu není nouze ani o žhavé scény. O těch ale Bernášková, která se coby učitelka promění v krvelačnou zombie, dopředu nevěděla! „Přečetla jsem si scénář, ale ono se to potom stejně ještě vyvíjelo, takže tam byly scény, o kterých jsem vůbec nevěděla! Naštěstí se mě netýkaly,“ ulevilo se herečce. I když hrála monstrum, vypadala skvěle!

„V jedné scéně musím jíst syrová játra. Domluvili jsme se, že je sním doopravdy,“ šokovala. „Játra mi vlastně tolik nevadila. Spíš jsem se bála, aby to bylo věrohodný, aby to vypadalo, že jsem skutečně krvelačná a chutná mi to,“ smála se.

Jana Bernášková: Co dělala na premiéře série, ve které nehraje!

Video se připravuje ...

„Pro nás herce to byla sranda, protože je to taková věc, kterou vlastně nikdy jindy člověk nezažije. Točili jsme dvacet dní a byli jsme furt pokrytí krví. Pořád jsme jedli nějaké nohy, ruce i děti! Bylo to trošku divný, trošku dost, tak jsme se u toho vlastně pořád smáli,“ přiznává.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.