Bernášková svědkem tragédie: Detaily plné bolesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Bernášková svědkem tragédie: Detaily plné bolesti!

Jana Bernášková s dcerou Justýnou
Jana Bernášková s dcerou Justýnou (Profimedia)

Seděla s maminkou, herečkou Janou Bernáškovou (42) jen pár metrů od místa tragické události na filozofické fakultě. Z kavárny UMPRUM Justýna Drábková (17) strachy bez sebe sledovala, jak naproti přes silnici studenti bojovali o život.

Drásalo ji, že hostům kavárny nezbývalo při pohledu na zoufalé mladé lidi nic jiného, než se modlit. „Od celé tragédie jsem byli 10 metrů. Jedli jídlo, smáli se a nevěděli, co všechno se vedle nás děje. Po zjištění jsme se celá restaurace začala modlit za lidi, kteří jsou součástí této obrovské bolesti,“ svěřila se s traumatickým zážitkem na sociální síti. „Ta bezmoc a strach vidět lidi, jak se schovávají na římsách a nemoct jim pomoct je nepopsatelná. Myslím na vás všechny, buďte na sebe opatrní,“ dodala otřešená Justýna na sociální síť.

„Koukali jsme z okna na pobíhající studenty na římsách a nemohli jim nijak pomoci. Celá restaurace se zastavila a začala se hromadně modlit. Ano. Věřící, nevěřící... všichni se modlili za rychlý konec a za všechny duše, které bohužel zemřely. Všem pozůstalým přeji upřímnou soustrast,“ doplnila dceru vyděšená Bernášková s tím, že hosty z kavárny propustili až po několika hodinách.

Jana Bernášková: Co dělala na premiéře série, ve které nehraje!

Video se připravuje ...

Obrovská bolest

„Bolest. Cítím obrovskou bolest. Celou dobu jsme byli takhle blízko a vedle nás umírali a bojovali lidi o život. Modlím se za všechny rodiny a pozůstalé, kteří byli součástí téhle tragédie. Opatrujte se,“ svěřila se Justýna, která teď naskočila jako nová posila do seriálu ZOO.

Strachy bez sebe

Obrovský strach o dceru, která byla jen pár metrů od místa neštěstí, měl i otec Justýny, režisér a dramatik David Drábek (53). „Moje milované dítě bylo v tu dobu pár metrů od tragédie. Na oslavě svatby. To zjištění mě dorazilo,“ napsal na sociální síť.

Jana Bernášková: V devadesátkách jsem byla tlustá, nešťastná a bála se života před sebou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.