Kolegyně z Vyprávěj Bernášková a Kajnarová: Zase hrají retro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kolegyně z Vyprávěj Bernášková a Kajnarová: Zase hrají retro!

Jana Bernášková křtila své knihy
Jana Bernášková křtila své knihy (Hemrinapress)

Trvalo devět let než se znovu pracovně potkaly. Jana Bernášková (41) coby účetní Iveta ze seriálu Vyprávěj a její kolegyně Zuzana Kajnarová (39), která ztvárnila Kamilu, představují kamarádky v nové komedii. „A hlavně je to opět retro,“ řekla po premiéře hry Jsem doma, zlato Jana.

Do Divadla Radka Brzobohatého doprovodil herečku manžel – scenárista Vyprávěj – Rudolf Merkner (50) a dcera Justýna (15). „Se Zuzkou jsme se při zkoušení viděly moc rády, protože jsme se od natáčení seriálu nepotkaly,“ prozradila Aha! Bernášková. Seriál byl pro ni životně důležitý, poznala svého muže Rudolfa, před 10 lety se vzali a mají k Justýně, jejíž otec je režisér a dramatik David Drábek (51), ještě syna Theodora (8).

V současné době jsou s mužem opět spojeni taky pracovně. „Chystáme spolu film,“ pochlubila se Jana. Rudolf píše scénář podle bestselleru manželky Jak přežít svého muže. Vyžádaly si to samy čtenářky. V tak umělecky zatížené rodině je celkem pochopitelné, že i Justýna pokukuje po hraní. Navíc z ní vyrostla krásná dívka. „Teď musím myslet na školu. Pak možná DAMU,“ svěřila disciplinovaně půvabná tmavovláska.

Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči

Video se připravuje ...

Rodinná pouta

Zuzana Kajnarová si v představení zahrála po boku svého vlastního muže Františka Říčaře (41). Na konci komedie spolu vystřihli úžasný jive. Mohli by rovnou do StarDance. „Zkoušeli jsme to s choreografkou dva týdny,“ řekla Zuzana. Mohli by rovnou do televizní taneční soutěže. „Do StarDance bychom chtěli jedině spolu,“ dodala. S tím ale asi licenční pravidla nepočítají...

Karel Hábl je po operaci

Má novou kyčel a poprvé od operace se vypravil do divadla. Jistila ho přítelkyně Jana. Zrovna DRB má totiž několik schodišť. „Zacvičil sem si,“ přiznal herec Karel Hábl (85). Rozhodně ale nechce zůstat doma. „Ještě do konce sezony plánuju návrat do divadla a taky mám začít točit s Tomášem Magnuskem film Ležáky,“ prozradil své plány.

Víte, že...

...seriál Vyprávěj začal rokem 1964 a skončil rokem 2005? Na pozadí rodiny Dvořákových se odvíjí historie naší republiky od uvolněnějších 60. let do porevolučního období prvního podnikání.

7 pádů HD dnes: Jana Bernášková: Žena musí přežít několik partnerů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.