Bernášková z ničeho nic otočila: Láska k bývalému? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bernášková z ničeho nic otočila: Láska k bývalému?

Jana Bernášková
Jana Bernášková (Instagram, archiv)

Herečka a spisovatelka Jana Bernášková (41) má za sebou krušné období. Se svým bývalým partnerem, režisérem Davidem Drábkem (52), se totiž soudila o jejich společnou dceru Justýnu. Nakonec se všechno vyřešilo a bývalí partneři k sobě navíc našli znovu cestu.

Neměli to jednoduché, nemohli se dohodnout. Když se na to komplikované období Bernášková dívá s odstupem, myslí si, že to tak asi mělo být. „Soudili jsme se o dceru, teď se podporujeme,“ svěřila se herečka v pořadu Moje místa na Televizi Seznam. Dokonce přidala i pár slov o lásce. Že by mezi bývalými partnery opět zažehla láska?

Jana Bernášková pro časopis Moje Psychologie: Podívejte se na backstage z focení

Video se připravuje ...

„Zřejmě jsme si tím museli projít, abychom znovu našli lásku k sobě, ale jinou,“ objasnila Jana, která je už 10 let šťastně vdaná za scénáristu Rudolfa Merknera. Mají společného syna Theodora a zdá se, že jsou spolu šťastní a spokojení. Herečka proto nemá důvod lovit ve starých vodách ani nikde jinde.

Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.