Televizní hvězda Eva Burešová (29): STRACH! DOSTALA OCHRANKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Televizní hvězda Eva Burešová (29): STRACH! DOSTALA OCHRANKU!

Eva Burešová láká sexy fotkami na koncertní šňůru
Eva Burešová láká sexy fotkami na koncertní šňůru (Filip Soukup)

Když sláva dosáhne hvězdných výšin, pocítí celebrity i její stinné stránky. Proto si i herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) do svého týmu jako opravdová hollywoodská star pořídila bodyguarda!

Popularita Burešové strmě stoupá. Dosud zářila hlavně v televizních seriálech jako ZOO nebo Slunečná, dnes už ale má matka Nathaniela (5) a Tristana (9 měsíců) kolem sebe tým pracovníků. „Mám maskérku, která mě nalíčí, udělá mi vlasy, stylistku, manažerku... Dokonce i bodyguarda a PR manažera, to je něco neuvěřitelného,“ vyjmenovala Eva pro CNN Prima News všechny, kteří o ni na turné pečují. „Fanoušci Evu milují a občas se k ní chovají velmi familiárně. Mají dojem, že ji z televize znají a občas se k ní snaží dostat co nejblíže nebo se jí dotknout,“ vysvětlil Evin PR manažer Josef Ducký. Právě pro tyto situace si zpěvačka najala bodyguarda. Ten bude chránit nejen ji, ale především oba malé syny, o které se bojí nejvíc. „Bodyguard bude zároveň jejím osobním řidičem,“ dodal PR manažer. 

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

První turné v životě

Na své první koncertní šňůře navštíví Eva deset českých měst. „K hudbě jsem se vrátila teprve před třemi lety a jsem hrozně vděčná za to, že už jsem schopná takhle vyprodávat kluby, kulturáky a sály. Při mém prvním turné jsem to vůbec nečekala,“ přiznala Burešová, které se tím splnil dětský sen. Její Eva Tour vyvrcholí velkolepým koncertem 11. května v pražském Lucerna Music baru.

ZOO: Eva Burešová se vrací na obrazovku coby Viky Janečková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Martina Hanková
21. 9. 2023 • 18:33

Potomci pitomcu

Martina Hanková
21. 9. 2023 • 18:33

Chtěla bych slyšet tvoje karaoke trapaku. Je mi líto osob které jsou zelené závistí. Eva je krásná inteligentní umí zpívat i hrát. Vy hejtri jste fakt potomci. Všichni

Genevive Winklerová
5. 5. 2023 • 13:23

Takto se často chovají ony"celebrity" velký rozdíl mezi normálními lidmi a touto rádoby smetánkou...jednou bude budlikat jako mnozí tohoto levlu jak má malý důchod, teď rozhazuje peníze za hovadiny a těžký nadstandart

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.