Monika Binias se opět pustila do dcery: Lže a podvádí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Monika Binias se opět pustila do dcery: Lže a podvádí!

Vypadalo to, že Monika Binias (49) se se svou dcerou Charlotte Štikovou (25) usmířila. Opak je však pravdou. Monika totiž nedávno na sociálních sítích dceru obvinila z drsného podvodu. O co šlo?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
06. 02. 2022 12:01

Já tu rodinu neznám, nevím , kde se to tady vzalo mezi VIP, najednou jsem koukala, že Kokta má mladou a nějaká rodina Štikových je v rozkladu .Pustila jsem si nějaké video, tam malý Quentin nosil ještě plíny a skrz ně se podělal.Jak oni tam mluvili, omdlela jsem.Něco mezi světskými a kanálem. To dítě to slyšelo.
Pak jsem koukla na vide, kde se stará vdává.Vypadalo to, jak ruská svatba . Kokta má od své ex Partyšové zákaz vodit si domů svého syna a celá ta smečka je pro mě nepochopitelná. Stará Štika se snaží přes žaludek dcery varovat před anorexií?

janapi
06. 02. 2022 08:51

To zda má Chartotte podvázaný žaludek je čistě její osobní věc a pokud to sdělila matce...tak určitě ne s úmyslem vykecávat to na každém rohu. Ono i u tohoto zákroku se musí dodržovat určitá dieta - jinak by byl zákrok na 2 věci. A když chce být pí Monika ta pravdomluvná...zas nás hodně má v paměti její časté líčení-že jedou do jejich vily v Řitce a zapomenula dodávat slůvko - pronajaté; stejně jako líčení, že jedou na exkluzivní dovolenou k moři ...ale opomenula že s rití plnou dluhů!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.