Těhotná Agáta: Překvapivá slova mámy a velké gesto babičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Agáta: Překvapivá slova mámy a velké gesto babičky

Veronika Žilková promluvila: Nečekaná reakce na těhotenství Agáty A co si vyslechl Soukup?
Veronika Žilková promluvila: Nečekaná reakce na těhotenství Agáty A co si vyslechl Soukup? (Foto: Instagram.com, archiv Blesku)

Z těhotenství své dcery Agáty Hanychové (37), jež čeká dítě s Jaromírem Soukupem (53), se raduje Veronika Žilková (60). Ředitel televize Barrandov se tak stal oficiálně dalším členem jejich velké rodiny.

Přestože zpočátku zatloukali, nakonec šli s pravdou ven. „Ano, jsem těhotná,“ potvrdila Agáta spekulace, které se už delší dobu šířily světem. „O těhotenství už nějakou dobu víme a máme z toho obrovskou radost,“ přidal se pak na sociálních sítích Soukup. A Agátina máma Žilková, která je po krachu manželství s Martinem Stropnickým (65) zamilovaná do rockera a basáka z původní sestavy kapely Argema Josefa Holomáče (62), to završila slovy: „V naší rodině je vítáno každé dítě i každý nový člen. Jsme velká rodina, které na sobě záleží. Čím větší, tím lepší!“

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

Nejdůležitější slovo ale měla prababička Olga Žilková (98). Na oslavě 5. narozenin malé Mii, kterou má Agáta s exmanželem Jakubem Prachařem (39), řekla prý při odchodu Jaromírovi: „Díky tomu, že je Agáta s vámi těhotná, mě už smíte políbit na čelo. Už jste součást naší rodiny...“

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
21. 9. 2022 • 15:12

Tak to možná ještě dřív, než po dvou týdnech. V TV byla začátkem června, pak mu sice první napsala, a údajně ho nechala 14 dní čekat, jenže už v polovině září info o těhotenství zveřejnili, i když je k tomu nic nenutilo. A teď už dokonce vědí pohlaví, tudíž po testech.
A když čtu ten plán - sbalím ho, sbalila jsem ho, prvořadý úkol byl počít dítě, tak se musím smát.
Ono je totiž úplně normální, když muž po padesátce, s dvěma dospělými dětmi, a po mnoha známostech, když jde poprvé do postele s ženskou, má v hlavě jediné: zplodit dítě.

Dianthos
20. 9. 2022 • 18:59

Používáte Žilkové formulace. Asi vášnivý fanoušek, když ne ona osobně.
Menzel bohatý nebyl, nějaké období bez práce, říkal to sám, že nebyl žádné terno.
Kdo utekl od Agáty a od koho ona, to ví ona. Každopádně prožila život v utíkání. A Kubu, který tedy utekl o své vůli, rozhodně neživila. Stačí se podívat, co všechno natočil za dobu manželství s ní. Vydělal hodně peněz.

evi nato
20. 9. 2022 • 16:37

Dianthos , tak jsem se díval do zrcadla a opravdu Žilková nejsem Něco mi k tomu chybí, ale něco by bylo zase navíc. Vy už fantazírujete, že by nějaké "bonbónky"? A nebo, že by lysohlávky? Teď je všude hodně hub, tak pozor na to, co jíte

Uživatel_5457057
20. 9. 2022 • 15:40

Dianthos vy jste divný. Obhajovat Menzelovou, která byla vdaná a v manželství zplodila 3 děti s jinýma a to je normální? A že si brala chudého? To snad nemyslíte vážně, že byl p.Menzl chudý! A z lásky si ho rozhodně nebrala, to vím na 100%, tak si nechte ty vaše chvalozpěvy na tuto "dámu", známá byla a to hodně, ale nic hezkého Máte špatné informace a jste naivní. A od Agáty nikdo neutíkal, opouštěla je sama a taky všechny živila ... o Dopitovi a Prachařovi ale nemluvím.

picoda
20. 9. 2022 • 14:31

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.