Tohle Vémola Lele nikdy neodpustí: Donutila ho k tomu kvůli dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Tohle Vémola Lele nikdy neodpustí: Donutila ho k tomu kvůli dětem!

Lela a Karlos Vémolovi
Lela a Karlos Vémolovi (Instagram)

MMA bijec Karlos Vémola (38) po bolestivé prohře s Patrikem Kinclem (34) na svou kariéru rozhodně nezanevřel. Zazápasil si na pražské Štvanici organizace Oktagon MMA.

Je jasné, že za zápas si Karlos naúčtuje tučnou sumu. Přesnou částku sice neprozradil, ale údajně se má pohybovat v řádech milionů. „Já si po zápásu musím udělat radost, miluju americká auta, celý život jsem je miloval. Když jsem začínal s Lelou (34), tak mě donutila prodat mého Mustanga, což jí dodnes vyčítám. Prý to není bezpečné pro děti a tak dále,“ svěřil se Karlos pro Oktagon MMA.

Vémola po Štvanici: Diváci, kteří bučeli, na to měli určitě právo

Video se připravuje ...

„Teďka už bezpečné auto pro děti mám, takže si pořídím nějakou pěknou Corvettu. Ta je jenom pro dva, tam jezdit s dětmi nebudu. Na léto, a dokud je pěkně, sundám střechu a udělám si radost,“ dodal Vémola. Samozřejmě myslí i na rodinu, proto pro svou manželku a děti koupil dovolenou v Dubaji a poté i v Thajsku. Tatínkovi pak pořídil zájezd do Grand Canyonu, protože prý miluje kovbojky a chtěl mu udělat radost.

Lela Vémola

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.