Podpásovka pro Lelu: Jen čtvrt roku po odvysílání Karlose | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Podpásovka pro Lelu: Jen čtvrt roku po odvysílání Karlose

Karlos a Lela Vémolovi
Karlos a Lela Vémolovi (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Snímek, který shrnuje největší milníky v životě MMA bijce Karlose Vémoly (38), předčil všechna očekávání. Sláva finálního díla potěšila nejen fanoušky oktagonu, ale zejména pak otce celé myšlenky, režiséra Michala Samira. Menší radost už má ale Lela (34). 

Samirův krok do neznáma se vyplatil. V dobách, kdy padla první klapka, totiž nemohl tušit, že natáčí budoucí legendu bojových umění. Příběh totiž začíná Karlosovým působením v Anglii, kam přišel doslova jako outsider. Upřímnost snímku, který reflektuje vzestupy i pády, ocenili i fanoušci - jejich odezva je převážně kladná.

Karlos Vémola na plese: K tanci potřebuji alkohol!

Video se připravuje ...

Kdo ale nadšením rozhodně neoplývá, je manželka Karlose Lela. Ne, že by úspěch snímku svému muži nepřála, naopak jej hrdě doprovázela na všechny premiéry. Tvůrcům však vytknula záběry, které zachycují ji samotnou. 

„Ve filmu mého manžela jsem vypadala před kamerou obrovská a hodně z vás mě kvůli tomu kritizovalo. Jak můžete vidět, na TV JOJ byl ale tým šikovných kameramanů, a obrovská teda opravdu nevypadám,“ vzkázala skrze Instagram, přičemž neopomněla vyzdvihnout práci sousedů.

 „Opět je to jen o tom, kdo umí natáčet a kdo ne. Je mi jedno, jestli se urazí lidé zodpovědní za natáčení filmu. Já jsem se mohla také urazit, protože jsem tam bohužel vypadala špatně a ve skutečnosti tak vůbec nevypadám. Tak se věci mají,“ dodala. 

Sexice Lela Vémola: Pravda o šatech! S výstřihy je konec

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michelin
4. 4. 2024 • 08:03

Hnusná , nafouklá a ještě blbá ...

AHel
3. 4. 2024 • 17:57

moje zlatá dobroto, do je blbínek ta paní....taková malichernost, je vidět, že má v hlavě piliny.

Uživatel_5584341
3. 4. 2024 • 16:19

Vždyť obrovská je-to si udělala sama sobě.Ještě více plastik,ať je ještě větší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.