Lela těžce proti Karlosovi: Ultimátum jak hrom | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lela těžce proti Karlosovi: Ultimátum jak hrom

Lela hlásí změnu image
Lela hlásí změnu image (Pavel Machan, Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Karlos Vémola (38) se nikdy netajil názorem, že jej přirozená krása příliš nezajímá. Naopak! Od dob, kdy začali vysílat Pobřežní hlídku, má slabost pro ženy viditelně upravené a stejně tak si potrpí na to, když dámy svoje přednosti náležitě dávají na odiv. Jenže teď má smůlu. Manželka Lela se rozhodla pro změnu image.

„Raději než výstřih budu ukazovat nohy. Elegance se mi líbí, je to, co chci, už jsem někde úplně jinde, než jsem bývala, a je čas posunout i to oblékání,“ prozradila Lela, kterou čeká velká čistka šatníku, deníku Super.cz. Svou proměnu bere opravdu vážně. Do služeb totiž povolala i stylistu.

Lela Ceterová se chystá na svatbu

Video se připravuje ...

Kam přesně poputují její staré kousky, není jasné. Ve hře je i možnost, že by oblečením někoho potěšila. „Už jsem nad tím přemýšlela, protože toho oblečení mám opravdu spoustu. Jsem typ člověka, který někoho rád obdarovává, tak tuhle myšlenku určitě naplním. Jen se do toho pustit, sama bych to nezvládla. Předpokládám, že to bude trvat několik dní. Naštěstí mi s tím pomůže můj stylista Peter Gaman,“ prozradila. „Ale mám pár kousků, které nedám, něco se mnou prožily a jsou pro mě srdcové. Peťko se mi kvůli tomu směje a možná dojde i k hádkám,“ dodala.

Karlosovi prý nezbyde nic jiného, než se přizpůsobit. „Stále tvrdí, že chce koupit slona. Ale když se koupí slon, musíme mít větší barák. Nevím, kdy to bude, ale jestli se bude kvůli slonovi pořizovat větší dům, musím mít i větší šatnu. Je si toho vědomý,“ dodala s úsměvem bývalá Playmate. 

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.