Nepěkná minulost partnerky Lambory: Marku, dej si pozor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nepěkná minulost partnerky Lambory: Marku, dej si pozor!

Marek Lambora s jeho partnerkou Andreou.
Marek Lambora s jeho partnerkou Andreou. (Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, ara)

Na Marka Lamboru a Andreu Bezděkovou nedávno prasklo to, že spolu randí. O jejich vztahu se spekulovalo už více jak před rokem, a tak je možné, že spolu pár už dávno oslavil společné výročí. Česká Miss 2016 Andrea Bezděková umí muže okouzlit a není tak překvapením, že očarovala i fešáka Lamboru. Její vztahová minulost by však mohla krasavce ze Slunečné trochu děsit. Jak to?

Láska nám umí pořádně zamotat hlavu a tak se často stává to, že opomíjíme důležité fakty, které značí, že naše drahá polovička není bez chyb a nemusí být pro nás zrovna ideální. Do této situace se snad nedostal herec ze seriálu Slunečná Marek Lambora, kterému by mohl rozmlouvat vztah s Andreou Bezděkovou nejeden její expartner nebo jeho kamarád. Modelce totiž už pár vztahů nevyšlo a podle expres.cz za to ve většině případů mohlo právě chování hnědovlasé krásky.

Když vyhrála soutěž krásy, byla zadaná a tvrdila, že její vztah to přežije. Poté, co s partnerem Martinem Švachem vyrazila do Thajska, kde Martin chtěl, aby proběhla jejich svatba, modelka ze sňatku vycouvala a střihla si prý obřad jen na zkoušku. Podle zlých jazyků neřekla Švachovi »ANO« kvůli tomu, že se zamilovala do Miroslava Dubovického, se kterým měla Martina dokonce podvést. Tyto pomluvy však Bezděková razantně popřela. Vztah s „obyčejným“ mužem tak dlouho po její výhře nevytrval, i když Andrea věřila tomu, že to jejich lásku nezasáhne.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...

S Dubovickým, se kterým nyní čeká dítě Veronika Kopřivová, to podle slov známého krasavce nevyšlo právě kvůli tomu, co se událo v Thajsku. „Nečekal jsem, že by Andrea vážně do Thajska odletěla a ‚vzala‘ si tam svého bývalého. Nebudu říkat, že jí to přeju nebo že jsem smutný. Každý si svou cestu vybíráme sám a ona si vybrala tuhle,“ řekl Miroslav, který tímto prohlášením vlastně potvrdil to, že Andrea to hrála na obě strany.

To, že brunetce pravděpodobně věrnost nic moc neříká, ukázal i vztah s mladým modelem Pavlem Gillernem. Tomu podle pomluv měla být nevěrná s modelem Petrem Havránkem, který podle mnohých žen patří mezi nejkrásnější muže Česka.

Po těchto vztahových malérech se Andrea rozhodla držet vztahy pod pokličkou a tajit novou lásku co nejdéle. Posledním jejím objevem se stal herec ze seriálu Slunečná Marek Lambora, se kterým vypadá opravdu šťastně. Snad si modelka už srovnala, co od vztahu chce a kdo je pro ni ideálním mužem. Kdyby totiž zlomila srdce i Lamborovi, fanynky primáckého seriálu by jí to asi daly pořádně sežrat. Ačkoliv minulost Bezděkové nevypadá zrovna růžově, Lamborovi to očividně nevadí a pomluvy a dřívější chování partnerky neřeší.

Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.