Hvězda Slunečné Eva Burešová: Vybírá si, kdo nahradí Lamboru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Slunečné Eva Burešová: Vybírá si, kdo nahradí Lamboru!

Eva Burešová a Marek Lambora tvoří ve Slunečné pár
Eva Burešová a Marek Lambora tvoří ve Slunečné pár (archiv)

Přísně utajená informace o seriálu, který na Primě nahradí Slunečnou, se neměla dostat mimo zdi televize! Už nyní však jsou přípravy v plném proudu a hlavní hvězdou bude opět Eva Burešová (27). Kdo však končí, je její partner z populární Slunečné Marek Lambora (25)!

Jak už Aha! informovalo, konec seriálu Slunečná se blíží. „Ať se vám to líbí, nebo ne, Slunečná skončí. Nechceme jít cestou nikdy nekončících seriálů. Může to mít sto šedesát dílů, ale musí to mít začátek, prostředek a konec. Takže pracujeme na tom, co nahradí Slunečnou,“ prohlásila před časem ředitelka obsahu TV Prima Lenka Hornová v rozhovoru pro časopis Vlasta.

Podle informací deníku Aha! jsou přípravy nového seriálu v plném proudu. Dokonce už je známa i představitelka hlavní role. Jedná se však o přísně střežené tajemství a nikdo z realizačního týmu nesmí prozradit, že jde o herečku Evu Burešovou! „Eva tu má velká privilegia, dokonce může mluvit do toho, kdo jí bude hrát mužský protějšek. A už probíhají kamerové zkoušky. Ve hře jsou Radúz Mácha, Robert Urban a několik dalších,“ svěřil Aha! zdroj ze zákulisí nového seriálu. 

Před Gábinou i Šilhánová: Nevěrný manipulátor! A fanoušci v šoku. Slunečná skončí

Video se připravuje ...

Ten se má odehrávat v zoologické zahradě. Evin mužský protějšek v ní bude ošetřovatelem zvířat a bude sám na dvě děti. Najde si pomocnici na hlídání, a tou nebude nikdo jiný než postava Evy Burešové. A vztah plný dramat se začíná rozjíždět... „Pokud vím, tak se o Marku Lamborovi do nového seriálu neuvažuje. Osloven měl být i Vladimír Polívka, kterého by naopak tvůrci viděli rádi,“ dodal zdroj.

Libuše Švormová přijede udělat do Slunečné pořádek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
1. 3. 2021 • 11:21

Lambora je hroznej, vypadá jako křeček 😂😂😂

ovoce111
1. 3. 2021 • 10:40

Prima jede v seriálech pořád stejné herce, což po čase začíná být spíše mínus. Ono se to týká vlastně všech stanic. To opravdu nejsou méně okoukané tváře?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.