Překvapivé rozhodnutí: SLUNEČNOU NAHRADÍ NOVÝ SERIÁL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Překvapivé rozhodnutí: SLUNEČNOU NAHRADÍ NOVÝ SERIÁL!

Slunečná skončí! Smutnou zprávu fanouškům práskla ředitelka obsahu Primy Lenka Hornová
Slunečná skončí! Smutnou zprávu fanouškům práskla ředitelka obsahu Primy Lenka Hornová ( Marek Pátek, FTV Prima, TV Nova)

Podařilo se jim, co 15 let nikomu jinému před nimi. Sestry Popelkovy ze statku Slunečná před rokem hned prvním dílem sesadily z pomyslného trůnu sledovanosti lékaře z kamenické nemocnice a už jim nedaly šanci. Zjevně tak i kvůli nim na Nově oznámili, že Ordinace v červnu končí! Jenže ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová (54) teď šokovala tím, že i Slunečné zvoní umíráček.

Od prvního dílu drží primácký seriál Slunečná senzační sledovanost a kraluje úterním večerům. A značně zpopularizoval i Evu Burešovou (27) v roli Týny a Marka Lamboru (25) coby Janka Linharta. Jenže nebude to asi dlouho trvat a budou si musel hledat novou práci.

Televize mlží

„Ať se vám to líbí, nebo ne, Slunečná skončí. Nechceme jít cestou nikdy nekončících seriálů. Může to mít sto šedesát dílů, ale musí to mít začátek, prostředek a konec. Takže pracujeme na tom, co nahradí Slunečnou,“ prohlásila Hornová v rozhovoru pro časopis Vlasta. Deník Aha! oslovil tiskové oddělení televize Prima, ale tam na rozdíl od ředitelky obsahu mlží. „V tuto chvíli se k tomu nechceme vyjadřovat,“ sdělil Aha! Josef Ducký.

Nové Hvězdy?

Co seriál nahradí, zatím všichni tají. Podle informací Aha! by to mohl být připravovaný seriál Hvězdy nad hlavou s Bolkem Polívkou (71) či Terezou Kostkovou (44), který je také z venkovského prostředí a už je dotočený. „Stavíme novou věc na zelené louce,“ naznačila ředitelka, že ve hře je i novinka.

Slunečná: Úplatky a veterinář v úzkých

Video se připravuje ...

Debakl Ordinace

Hornová, která přešla na Primu z Novy, nezastírá, že se tři roky pokoušela nasadit proti Ordinaci cokoli, co by ji oslabilo. „Zkoušeli jsme to Ohnivým kuřetem, Krejzovými, ale nedařilo se. Až přišla Slunečná, která se na Primě čtyři roky válela nachystaná,“ přiznala ředitelka obsahu. Když porazili Ordinaci, byla to prý naprostá euforie. „To je tak nepopsatelný pocit! Víte, že se vám podařilo něco neuvěřitelného, že jste po patnácti letech sesadili z trůnu královnu. Je to jako u sportu, když zvítězíte na olympiádě, když překonáte sama sebe a uběhnete maraton,“ popsala Hornová.

Kdo je Lenka Hornová

V televizi Nova začínala Hornová v roce 1993 jako moderátorka Snídaně s Novou. Později se proslavila pořadem Prásk!, kde zpovídala nejrůznější celebrity. Zabrousila i do investigativní žurnalistiky Občanského juda. Z moderátorky postupně povýšila na producentku. Jenže poté, co reality show Big Brother propadla v konkurenci s primáckými VyVolenými, ji televize Nova v tichosti odklidila na nucenou dovolenou. Když tři týdny doma brečela do polštáře a nic se nedělo, zavolal jí vedoucí projektu Radek Bajgar (58) a zlanařil ji do Ulice jako scenáristku. Nakonec ji jako krizového manažera nasadili na Ordinaci, kde strávila šest let. To se změnilo před čtyřmi lety, kdy ji přetáhla Prima jako šéfku obsahu.  

Slunečná: John nechal stát Denisu u oltáře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
25. 2. 2021 • 14:45

rydlo
25. 2. 2021 • 14:44

yokky
25. 2. 2021 • 14:33

travina
25. 2. 2021 • 11:02

Ulevili jste si všichni? Tak to je dobře, mohla by vám taky prasknout cévka A došlo vám, že taky existují diváci, zejména starší, které to baví??? A že je nebaví takové sra.čky" jako jsou třeba hloupé americké komedie, krimi, sci-fi, horory? A nebo, že je nebaví fotbal, hokej a ty přiblblosti, jako je box a další hnusárny? Tak se laskavě uklidněte a přestaňte psát hlouposti

antonuis.j
25. 2. 2021 • 10:45

🤮Všechny ty jmenované SERIÁLY jsou neskutečné hnusy a sr*čky. 😬🤮 K tomu matně vzpomínám Bazén, Svatby v Benátkách, Modrý pr*d, bla bla bla a vše, co Prima a Novou za posledních 20 let vys*ajdily. 👎👎👎👎🤮Včetně Ulice. Poctivě jsem se pokusil dívat, abych se třeba i odreagoval... Nešlo to. I ta Slunečná je otřesná, včetně těch neherců, slizouna Lambury a té vyzáblé nepříjemné škeble Buríny.🤮🤮🤮🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.