Burešová v totálním šoku: Fanynky Slunečné jí velmi ublížily | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Burešová v totálním šoku: Fanynky Slunečné jí velmi ublížily

Eva Burešová
Eva Burešová (Instagram)

Chtěla udělat milou věc a poděkovat fanouškům za jejich přízeň, místo toho přišla studená sprcha. Poté, co se Eva Burešová přidala do skupiny fanoušků seriálu Slunečná, si o sobě přečetla nepěkné věci. Slova fanynek herečku opravdu zabolela, a proto zveřejnila smutný vzkaz.

„Moc často takové komentáře nesdílím, nechávám to být. Ale tohle mě upřímně docela zaskočilo. Přiznám se. Chtěla jsem se přidat do skupiny fanoušků Slunečné. Pozdravit je, poděkovat za jejich věrnost a za to, že je seriál baví. Jako první diskuze na mě vyskočilo tohle. Takto se baví dvě dospělé ženy. Takto mě komentují. Ani jedna z nich mě nezná, nikdy jsme se neviděly… Můj životní postoj je takový, že nesoudím lidi, pokud je neznám, nesoudím jejich vzhled ani jejich rozhodování… Můžeme se uopakovat k smrti, že jsme s Markem dobří kamarádi, a nikdo kvůli nikomu nechtěl ze seriálu odejít. Tohle se děje. Tohle je realita…,„ nestačila se divit hlavní protagonistka, která hraje v seriálu Týnu Pletánkovou.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...

Herečka zdroj svého rozčarování následně rozvedla do detailu.„Můžete se snažit, jak chcete, dělat pro fanoušky i ostatní co nejvíce a stejně se objeví takové dámy, které o vás takto s úsměvem mluví, soudí, a ještě s výsměchem urážejí váš vzhled… Tohle je ta podpora starší generaci k nám mladým. Tohle jsou reálné osoby, reálné maminky, reálné babičky. Ale hlavně… ženy. Takhle se mezi sebou baví o jiných ženách. Nikdy na tom nebudeme lépe, pokud budeme schopny takhle jedna o druhé mluvit. Omlouvám se, muselo to ven. Zamrzelo mě to. Hodně. Vám všem, slušným lidem, přeji hodně lásky, krásný, úspěšný den,“ napsala ke svému příspěvku Burešová, kterou jedna z dam označila jako „hubu z Vřískotu" (americký hororový film, pozn. red.). Herečka tak místo milého poděkování musela sepsat tento smutný příspěvek a doufá, že už ženy k sobě nebudou tak zlé a kritické. I slova dokážou velmi ublížit.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milan1203
10. 3. 2021 • 11:12

Co to tu meleš ty gendre ,,,,, se divy když se nese jak lejno na lopatě, děla se sebe to co neni at přizna barvu....

Shimmir
9. 3. 2021 • 17:05

Brát nějak vážně diskuze na podobných fórech je zbytečné. "Pomlouvání druhých patří k duševní hygieně lidstva! A týká se to zejména některých jedinců tzv.slabšího pohlaví. Ono se dříve zejména na venkově drbalo o 106, pak se to trochu upozadilo, ale teď zase s poklesem morálky, intelektu a nedostatku jiných zájmů i s rozvojem netu a dostupností soc. sítí se to zase stupňuje.
A dělají to i chlapi, snad v rámci odbourávání genderových rozdílů. Stačí mít někde odlišný názor než chvilkaři či nějaký exot z opozice a už jste ve škatulce starých struktur. Já si řeknu: Drbou mne, tedy jsem! A už to neřeším!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.