Tajemství Burešové vyzrazeno! POPRASK A ZNECHUCENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Tajemství Burešové vyzrazeno! POPRASK A ZNECHUCENÍ!

Eva Burešová
Eva Burešová (Reprofoto TV Nova)

Už nějakou dobu se spekulovalo o tom, kdo je novým partnerem Evy Burešové. Hvězda Slunečné se tuto informaci snažila dlouho tutlat a nechtěla na toto téma hovořit. Její tajemství však stejně prasklo a způsobilo pořádný poprask.

Eva Burešová ze seriálu Slunečná a také show Tvoje tvář má známý hlas randí s šéfkuchařem Přemkem Forejtem, kterého diváci znají z veleúspěšné show MasterChef. Herečka se tento nový vztah snažila ukrývat před veřejností a nechtěla, aby se cizí lidé montovali do její další lásky. Eva je však velmi oblíbenou a známou hvězdou českého showbyznysu, a tak jí mohlo být jasné, že její milostný život je a bude žhavým tématem, které jen tak neututlá. Poté, co se na veřejnost dostaly fotografie její rodiny a nového partnera, rozhodla se Burešová k situaci vyjádřit, a to s velkým znechucením.

„Potřebovala jsem se na chvíli sbalit a v klidu se sama projet... Jsem totiž v naprostém šoku. Od rána mi v dnešní posvátný den zvoní telefon. Volají média a ptají se na určitou věc. Věc kvůli které mi volají už poslední měsíc a já jim všem stále dokola opakuji, že se o svém soukromí nechci bavit, že to na co se ptají je jen mezi mnou a dotyčnou osobou. Prý jsem se změnila a jsem arogantní. Jen proto, že jsem se rozhodla střežit své soukromí Chránit mé blízké. Chci mluvit jen o své práci a o věcech, do kterých si myslím, že někomu může něco být.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Pokaždé, když jsem mluvila o něčem ze svého soukromí, vše se překroutilo. Naprosto vše. A já už to nechci. Nechte můj soukromí život, svět, prosím. O nic jiného jsem neprosila. Nebylo to vyslyšeno. Postavili jste auto před můj byt. Před mé bezpečí. Před mé soukromí. Fotili jste mou rodinu, mé dítě, mé rodiče. Bez našeho svolení.

Ve chvíli kdy jsme byli nejvíce křehký. Nebyli jsme v televizi ani na PR akci. K ničemu jsme nesvolili. Moji rodiče a můj syn nemají s mou prací nic společného. Nemají být na hlavních stránkách vašich plátků. Necítím to jako fér. Nutíte mě k veřejnému vyjadřování o něčem o čem mluvit nechci a sama jsem vám to několikrát řekla. Jsem znechucená a zklamaná. Být na vašich stránkách není moje práce. To nepatří k mé práci. Ať si každý říká co chce. Dnes kdy mám volno, svůj posvátný den, který chci slavit se svou rodinou, já sleduju svůj neutichající telefon a přemýšlím jak se ke všemu vyjádřit... Proč proboha vůbec nad tím musím přemýšlet? Chtěla jsem jen trochu soukromí. Chtěla jsem jen věci, které jsou intimní prožívat sama. Několikadenní stalkovaní před domem si nezaslouží nikdo. Těm ostatním dobrým lidem děkujeme za podporu a za boj, který proti těmto “novinářům” vytváříte. Nevěřte všemu co se píše. Choďte prosím rovnou ke zdroji. A pokud se u zdroje nic neděje. Akceptujte to. A buď čekejte nebo to nechte byt. Lásku všem. E.,“ vypsala se na sociální síti Eva.



Přečtěte si
luppe
7. 12. 2020 • 15:46

Evičko vys@rte se na ně. Jsou to omezenci. Kteří neznají slovo slušnost 😕

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.