Lambora konečně přiznal rozchod: Bezděková znovu nevěrná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lambora konečně přiznal rozchod: Bezděková znovu nevěrná?

Marek Lambora a Andrea Bezděková
Marek Lambora a Andrea Bezděková (Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, FTV Prima, instagram)

Už pár měsíců je známo, že herec Marek Lambora (26) netvoří pár s modelkou Andreou Bezděkovou (27). Kopačky měl tehdy dát on jí a Andrea to údajně nevzala moc dobře.

Nejsou spolu už nějakou dobu, ale teprve nedávno to Marek Lambora (26) oficiálně potvrdil svým fanouškům na sociálních sítích. „S Ájou jsme se rozhodli naši společnou cestu životem rozdělit. Ani náhodou jsme si neublížili, jen někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr života na trochu jinou stranu,“ pronesl tajnůstkářky herec.

Mraky v ráji? Krásná misska Bezděková řekla, jak to má teď s hvězdou Slunečné Lamborou!

Video se připravuje ...

O Bezděkové je však známo, že nasadit chlapovi parohy pro ni není problém. V minulosti byla nevěrná svému partnerovi Pavlovi Gillernovi (25), a to s modelem a účastníkem show Love Island Petrem Havránkem (24). Navíc, rozchod měl iniciovat právě Lambora. „Je to právě Andrea, která dostala kopačky a vůbec to nenese dobře. V minulosti to byla spíš ona, kdo kopačky rozdávala nebo nasazovala parohy,“ prozradil hercův blízký zdroj.

Jak uvádí web Expres.cz, Bezděkové se po rozchodu měla ujmout její dobrá kamarádka Daniela Písařovicová (42). Ta se snaží, aby se Andrey zlomené srdce co nejdříve zahojilo.

Mafiánská přestřelka ve Slunečné. Lambora v ohrožení života?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.