Bára Basiková: POKUS O SEBEVRAŽDU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bára Basiková: POKUS O SEBEVRAŽDU!

Bára Basiková s dcerami. Tohle jí drží při životě
Bára Basiková s dcerami. Tohle jí drží při životě (profimedia)

Deprese a sklony k sebevraždě! Bára Basiková (58) byla v životě několikrát na dně, a dokonce to vyústilo v to, že si dvakrát chtěla sáhnout na život. Poprvé cítila beznaděj a neviděla záchranný bod. Podruhé to neudělala jen kvůli dětem.

Zpěvačka se s depresemi potýká už od útlého věku. Dlouhou dobu hledala cestu k matce, která nebyla rodinný typ. Otec malou Basikovou opustil, když jí bylo třináct let. „Už jako dítě jsem bývala často smutná a uplakaná, řekla bych až pesimistická. Později jsem navíc zjistila, že jako dítě jsem trpěla depresemi,“ popsala Basiková, která své problémy začala řešit až v dospělosti.

Prostor X: Rozhovor s Bárou Basikovou

Video se připravuje ...

„Dvakrát za život jsem pomýšlela na to, že to tady zabalím,“ přiznala otevřeně v novém pořadu Povídej na CNN Prima News. Domácí násilí Poprvé si chtěla na život sáhnout v době, kdy byla svobodná a neměla děti. „Ve chvíli, kdy se dostaví takový pocit, přestáváte vnímat svět kolem sebe. Nevidíte žádný záchytný bod nebo naději. Byl to těžký boj. Lékaři mi však pomohli uvědomit si, že mám celý život před sebou. Navíc jsem už tehdy toužila mít děti. Byl to můj celoživotní cíl a touha,“ svěřila se zpěvačka s tím, že myšlenky na smrt se u ní objevily podruhé, když už byla maminkou. Spouštěčem jejího psychického propadu mohla být i šikana a ponižování ze strany jejího druhého manžela Jaromíra Pizingera (66). Ten prý počítal kalorie a odměřoval jí dávky potravin, což z ní málem udělalo anorektičku. Bere antidepresiva Až s dětmi, dvojčaty Annou (29) a Marií (29), jejichž otcem je její první manžel Petr Jícha (58) alias Alva Basika, se jí podařilo najít smysl života. Se třetím manželem, Petrem Polákem (42), si zase v pokročilém věku pořídila syna Theodora (12). „Říkala jsem si, že jim to nemůžu udělat. Byl by to nesmírný zločin a obrovská chyba,“ řekla zpěvačka, který se nyní s depresemi léčí a bere antidepresiva, která už zřejmě bude užívat navždy. se životem!

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.