SPLAŠENÉ GENY! Tohle, že je vážně vnučka Christové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

SPLAŠENÉ GENY! Tohle, že je vážně vnučka Christové?

Miss Československo 1989 Ivana Christová po 30 letech od vítězství.
Miss Československo 1989 Ivana Christová po 30 letech od vítězství. (Blesk:Pavel Machan - Czech News Center a.s.)

U Christových se dědí krása jako rodinné stříbro! Jediná dcera nositelky titulu první nejkrásnější žena Československa Daniela už se o tom mohla přesvědčit také. To musíte vidět!

Ctrl C, Ctrl V. U Christových se při „výrobě" dětí snad používají klávesové zkratky. Ivana Christová (50) se v roce 1989 stala první miss Československa a mnozí o ní stále mluví jako o nejpůvabnější královně v historii soutěže krásy. Její dcera Daniela jako by jí z oka vypadla a když se podíváte na Ivaninu maminku Otílii, které bude mimochodem 71 let, pochopíte, odkud vítra fouká.

Vnučka Ivany Christové bude jednou kus!

První československá Miss Ivana Christová vzpomíná na začátky modelingové kariéry

Video se připravuje ...

A půvab se Christovými táhne jako zlatá nit dál. Daniela Zajíček Christová (27) je už totiž také maminkou. V únoru porodila dceru Zoju. Pozornosti veřejnosti se jí snaží uchránit. Na svém Instagramovém profilu ale postovala fotku, kde je 7týdenní Zoja vidět z profilu a je jasné, že ani teď nepadlo jablko daleko od stromu. Jednou budou mít co dělat, aby ji  uchránili od hromadných náletů nápadníků. 

Babička i prababička si Zoji užívají plnými doušky. Ivana se navíc snaží Daniele pomáhat co to jde, s dcerou a vnučkou tráví takřka veškeré volno. Možná jí tak chce částečně vrátit dluh z dětství. Coby mladá maminka a zároveň vytížená modelka měla na dcerku méně času, než by chtěla. Malá Daniela tak byla dost často s babičkou Otílií. 

Bude Christová babičkou? Mašlíková zpátky u manžela! A Jágrova schovanka je těhotná!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
delphina
6. 8. 2021 • 12:38

Jak bude holčička vypadat je ve hvězdách, určitě tam budou i geny z druhé strany....Paní Ivana je nádherná žena a dcera má i tatínkovy asijské geny.. ...Naše celebrity mají všechny krásné děti,jak jinak....Aspoň to neustále píšete.A nás všechny z té krásy až mrazí😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.