Konečně se to povedlo? Ivana Christová k nepoznání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Konečně se to povedlo? Ivana Christová k nepoznání

Ivana Christová opět zhubla.
Ivana Christová opět zhubla. (Facebook / archiv)

Stala se historicky první Československou Miss a její křivky byly dokonalé. Po pár letech to ovšem s váhou slovenské krásky bylo jako na houpačce. V posledních letech už rezignovala a zdálo se, že je s plnými tvary smířená. Teď se ovšem zdá, že se kila dolů přece jen zhoupla.

Bývalá Misska na modeling dávno rezignovala, aktuálně se věnuje kosmetice a poradenství. Z toho důvodu si občas nechá od profesionálů udělat nové promo fotky. Těmi posledními se nedávno pochlubila na facebookém účtu a fanoušci nestačili zírat!

První československá Miss Ivana Christová vzpomíná na začátky modelingové:

Video se připravuje ...

Christová má na sobě decentní bílou košili a ve tváři o pár kilo méně, jak píše Blesk. „Ivano, už mě opravdu, ale opravdu dlouhodobě štve, jak furt dobře vypadáš,“ postěžovala si ironicky jedna fanynka. Také další se přidaly, že jí to skutečně velmi sluší.

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
abil
6. 8. 2020 • 11:55

Preji ji, aby to tentokrat vydrzelo, i kvuli zdravi. Krasna je porad a sluselo ji to i pri nadvaze, i kdyz tech kil navic bylo uz moc. Pro mne byla vzdycky nasi nejrasnejsi Miss.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.