Dcera Christové odhalila bříško: Narodí se malá Miss?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Dcera Christové odhalila bříško: Narodí se malá Miss?!

Ivana s dcerou Danielou
Ivana s dcerou Danielou (alexandr malachovský)

Požehnaný stav jí sluší! Ještě na oslavě 50. narozenin první novodobé Miss Československa Ivany Christové se její dcera Daniela (26) marně pokoušela skrýt rostoucí bříško, ale teď už ho pyšně odhahuje!

Krásná dcera Ivany Christové je pěkná tajnůstkářka, dlouho se jí dařilo utajit miminko i svatbu. Pod pokličkou to držela i její matka. „Nezlobte se, ale k tomu se nesmím vyjadřovat,“ řekla deníku Aha! bývalá královna krásy. A tak obě zprávy Daniela časem oznámila na sociální síti. „Rodina,“ potvrdila jiný stav kráska, které po svatbě přibylo druhé příjmení – a to Zajíček.

S manželem, hokejovým útočníkem Milošem (26), se zasnoubila už před čtyřmi roky, ale na veselku si počkali. Zřejmě až těhotenství je postrčilo před oltář. Poslední fotka nastávající maminky naznačuje, že miminko přijde na svět z kraje příštího roku. Pohlaví si zatím nechává pro sebe, ale okolí má jasno. „Krásná malá Miss se narodí,“ napsala jedna ze sledujících pod rozkošný snímek od fotografky Kristiny Ferenčíkové.

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ivanu ale zajímala jen jedna věc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.