Ta že před půl rokem rodila? Dcera Christové vystavila super tělo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ta že před půl rokem rodila? Dcera Christové vystavila super tělo!

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc
První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc (instagram)

Historicky první československá Miss Ivana Christová (51) se s váhou už několik let neúspěšně pere. Její dcera Daniela (28) ale zatím žádný problém s postavou nemá. Právě naopak: Sedm měsíců po porodu první dcery Zoji se pyšní křivkami modelek!

Ačkoliv se i Daniele dostalo nemalého půvabu, cestou mámy se vydat nechtěla, a místo toho zacílila profesně na podnikání v kosmetickém odvětví. „Na modeling jsem malá a stará, “ vysvětlila před lety sebekriticky Blesku Daniela, která sice není tak vysoká jako Ivana Christová, ale postavu má skvělou!  Nic se na tom nezměnilo ani po porodu, přestože dcera Zoja přišla na svět relativně nedávno. Tento fakt pochopitelně nemohli přehlédnout ani fanoušci dcery bývalé missky. „Super postava mamina,  super fit, well done,“ komentovali Danielino tělo v plavkách sledující.

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách

Video se připravuje ...

Bude Christová babičkou? Mašlíková zpátky u manžela! A Jágrova schovanka je těhotná!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.