Neskutečná proměna Christové: To byste nečekali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Neskutečná proměna Christové: To byste nečekali!

Miss Československo 1989 Ivana Christová po 30 letech od vítězství.
Miss Československo 1989 Ivana Christová po 30 letech od vítězství. (Blesk:Pavel Machan - Czech News Center a.s.)

I když historicky první československá Miss Ivana Christová (48) už několik let bojuje s nadbytečnými kily, ve tváři je stále velmi krásná. Teď ale podstoupila zkrášlující procedury a vypadá prostě božsky! Co se sebou udělala?

Jak bývalá misska v minulosti přiznala, s váhou už bojovat přestala. Protože i když se jí s velkým odříkáním podařilo několik kilo sundat, vzápětí je měla zpět. Hubnou zkoušela  podle webu Plus Jeden Deň i na odtučňovací kúře v Indii. Ani tento váhový úbytek ale dlouho nevydržel.

Z toho důvodu se na váhu vykašlala, věnuje se svému podnikání, s kamarádkou cestuje po celém světě a konečně zase září štěstím a spokojeností. A aby své půvabné rysy ještě zdůraznila, vzala si ji do parády talentovaná vizážistka Daniela, která ji profesionálně nalíčila. Kamarádka Silva Ivaně pro změnu vykouzlila nový účes a osvěžila barvu. „Krásná barva, můžu vědět, jaký je to odstín?“ ptala se jedna z fanynek. „To nevím, asi tmavá čokoláda,“ reagovala Ivana.

Obdivovatelky Ivanu zasypávaly ale i jinými superlativy. „Totálně nejlepší… vždy si byla krááásná, ale teď jsi překonala samu sebe!“ napsala jí slovenská moderátorka Adriana Poláková.

Na rozhovor s Ivanou Christovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.