Žalostné tajemství Christové: Přiznala příčinu obezity | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Žalostné tajemství Christové: Přiznala příčinu obezity

Ivana Christová souboj s kily prohrává.
Ivana Christová souboj s kily prohrává. (Herminapress.cz)

Historicky první československá Miss byla charismatická a energická kráska, která se hravě stala porevoluční ikonou. Jenže ani Ivana Christová (48) ve svém životě nezažívala jen hezké věci. I jí křížila osud různá zklamání a trápení. Modelka a misska je začala kompenzovat jídlem. Jenže tím smutek neutlumila, ale naopak si každý začal všímat, jak se proměňuje její kdysi krásná postava.

Ivana Christová po svém vítězství v Miss dokázala uspět nejen v tehdejším Československu, ale také ve světě. Uchytila se i v ikonickém městě módy – v Paříži. I když je to sen každé dívky, Ivana podle Šípu.cz přiznala, že její vstup do světa velké módy byl bohužel vykoupený zdravotními problémy. Neboli hladověním, které je bohužel klasickým nešvarem všem modelek, jež to chtějí dotáhnout na nejvyšší příčky modelingu.

Jenže Ivana prý dlouhodobě hladovět nedokázala a tak začala střídat dny bez jídla s těmi, kdy se enormně přejídala. S modelingem tak nakonec raději sekla, jenže kila i přesto naskakovala dále. Styděla se prý za to, vnímala svojí nadváhu jako potupu, ale s přejídáním už nedokázala přestat. Pak se upnula k lásce s politikem Robertem Beňou. Myslela si, že vše zlé už je pryč, jenže ani tento vztah nedopadl nakonec dobře a Ivana upadla do depresí. To, co se jí podařilo zhubnout, když byla zamilovaná, po rozchodu okamžitě měla zpět. A pak už nabírání nedokázala ukočírovat.

Proto se raději stáhla i z veřejného života. Vytřeštěné oči a komentáře na svou postavu zřejmě nenese zrovna dobře. Jenže její proporce už jsou bohužel takové, že je těžké se překvapenému výrazu ubránit. Miss v Ivaně vidí jen málokdo, ale je to velká škoda. Rysy ve tváři má totiž pořád krásné. Možná by stálo za to, o lichotivější křivky ještě zabojovat. I když za nimi stojí vnitřní smutek a trápení.

Ivana Christová už s kily navíc nebojuje:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.