Peštová od Habery: NEVĚRA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Peštová od Habery: NEVĚRA!

Valentýnské selfie Habery a Peštové: Došlo na svatbu či zásnuby?!
Valentýnské selfie Habery a Peštové: Došlo na svatbu či zásnuby?! (Blesk)

Již přes dvacet let tvoří pár slovenský zpěvák Pavol Habera (59) s topmodelkou Danielou Peštovou (50). Cesta za láskou však byla trnitá…

I po více než dvaceti letech jsou stále zamilovaní. Ani zpěvák a obávaný porotce pěvecké soutěže Superstar, ani krásná topmodelka ale ve vztazích neprožívali jen ty krásné chvíle. Oba si totiž prošli rozvodem, ačkoli z poněkud jiných perspektiv. Zatímco Paľův předchozí vztah zkrátka nefungoval, což z jeho konce nedělá méně bolestivější událost, Daniela si v předchozím vztahu prošla i nevěrou.

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video se připravuje ...

Jak píše web emma.pluska.sk, se roku 1994 modelka vdala za podnikatele Tommasa Butima, s nímž počala syna Yannicka. Podle zahraničních zdrojů si ale Thomas udržoval vztah s několika ženami. Tato zkušenost byla pro Danielu příliš bolestivá, a dvojice se proto rozvedla. V roce 2000 se ovšem seznámila se svým osudovým mužem, a přestože si oba prošli nepříjemným rozvodem, nakonec našli jeden druhého a založili rodinu. Nedávno se dokonce spekulovalo, že proběhla tajná svatba, pár se k tomuto tématu ale nevyjádřil. Své soukromí si zcela pochopitelně střeží.

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
27. 4. 2021 • 19:08

Místo toho i - i měla říci ia to by sedlo lépe A ten její to je zelený ošklivé 🐸

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.