Habera obětí vypočítavé ženy! Kopec idiotů, vzteká se Paľo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Habera obětí vypočítavé ženy! Kopec idiotů, vzteká se Paľo

Paľo Habera v SuperStar
Paľo Habera v SuperStar (reprofoto TV Nova)

Zpěváka a porotce pěvecké soutěže Superstar Paľa Haberu (58) jen tak něco nerozhodí. I v porotě je známý tím, že nejde pro ostrá slova daleko. I na první pohled suverénního zpěváka ale může leccos rozhodit.

Nedávno se totiž stal zpěvák Paľo Habera obětí podvodnice, která jeho jménem komunikovala s fanoušky a vydávala se za jeho manažerku. Tomu lidi bohužel uvěřili, a celá situace tak byla pro Haberu o to víc nepříjemná. Zpěvák nejprve musel nepříjemnou skutečnost sám zpracovat, záhy nato se ale k situaci oficiálně vyjádřil.

„Občas mi píšete, že s vámi komunikuje někdo pod mým jménem nebo že vás oslovila nějaká paní, která se vydává za moji manažerku,“ začal Habera instagramový příspěvek, kterým chtěl všechno uvést na pravou míru.

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova?

Video se připravuje ...

„Jen pro jistotu, toto je můj jediný oficiální profil na Instagramu a žádný můj manažer neexistuje! Vlastně se jen potvrzuje, co už všichni dávno víme. Svět je plných normálních lidí a zároveň v něm žije i kopec idiotů,“ dodal rozzuřený Habera, jak informoval Expres.cz. Pokud by se měla situace opakovat, je manžel topmodelky Daniely Peštové (50) připraven povolat právníky.    

Hvězda SuperStar a Tváře Martin Schreiner: Uhání ho opuštěné samoživitelky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.