Rodinné peklo Vejmělkové: Kvůli sexu s HABEROU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rodinné peklo Vejmělkové: Kvůli sexu s HABEROU!

Eva Vejmělková a Pavol Habera ve filmu Fontána pro Zuzanu 2
Eva Vejmělková a Pavol Habera ve filmu Fontána pro Zuzanu 2 (ČSFD)

My starší ještě pamatujeme, jak velkým hitem byl film Fontána pre Zuzanu a Fontána pre Zuzanu 2. Tenkrát bylo hlavní představitelce Evě Vejmělkové krásných 24 let. A údajně měla prožít žhavý románek s jejím filmovým milencem Paľo Haberou (58) i ve skutečnosti. Ale bylo to tak doopravdy?

Před kamerami se vášnivě líbali, osahávali, toužili po sobě. Jiskra měla podle webu Plus JEDEN DEŇ přeskočit i v reálném životě. Jenže herečka už tehdy randila s režisérem Dušanem Rapošem, do kterého se zamilovala při natáčení prvního dílu. „Řeči o románku ze začaly vést poté, co ona i lídr skupiny Team nemuseli zrovna natáčet a údajně si šli spolu užívat do zpěvákova hotelového pokoje. Měl to být právě Rapoš, kdo je přistihl, jak se v baru líbají,“ prozradil tenkrát zdroj ze štábu pro Blesk.

Spekulace propukly údajně už ve chvíli, kdy se při natáčení líbali déle, než bylo třeba. Jenže pro zpěváka to měla být jen epizodka a Vejmělková se dle tvrzení zdroje vrátila zpět do náruče Dušana. Stalo se to ale? Herečka nyní „kápla božskou“. „Když jsem byla sama, tak mi to až tak nevadilo, když se psaly nesmysly. Věděla jsem, jak to je. Ale když přišly na svět moje dcery, změnilo se to. Protože když nastoupily do školy, řešilo se to tam. Články o nás vycházely v čase, kdy jsme pořádali koncerty Fontány pre Zuzanu. Já jsem je moderovala, jezdili jsme po městech a zrovna v tu dobu vyšel článek: Ustojí Vejmělková chuť na sex s Haberou?“ vysvětluje, jak prekérní situace to byla. Vycházeli z toho, že jsme po dobu natáčení byli spolu v pokoji. Ale je to samozřejmě nesmysl,“ dušuje se, že o nic nešlo.

Její dcerky si to ale přesto „slízly". „Bylo těžké, když přišly do školy a spolužáci na ně volali: Tvoje máma spala s Haberou! To mě tehdy velmi naštvalo,“ připouští herečka, která je šťastně vdaná za Rapoše už dvacet let.

Režisér Muzzikantů o inspiraci Janečkem ve filmu:

»Píšťalka« Eva Vejmělková (51) nestárne: Konečně prozradila, jak to dělá! Je v tom sex!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.