Peštová o Haberovi: Romantiku v tom nehledejte ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Peštová o Haberovi: Romantiku v tom nehledejte ...

Pavol Habera a Daniela Peštová
Pavol Habera a Daniela Peštová (profimedia.cz)

Tvoří spolu harmonický pár, mají glanc i styl. Málokdo ale ví, jak mezi světovou topmodelku Danielou Peštovou (50) a Paľem Haberou (59) zahořela láska, a kde se ti dva vlastně poznali.

Ona působila dlouhé roky v zahraničí, její tvář se objevovala na titulech nejprestižnějších časopisů, tělo zase na přehlídkách nejlepších módních domů. Paľo oproti tomu zvedal už několik let tep česko-slovenským fanynkám jakožto frontman skupiny Team. A pak je prý náhodně svedly dohromady Karlovy Vary.

SuperStar: Habera si domluvil, jak bude vypadat jeho pohřeb!

Video se připravuje ...

Dle webu Šíp.cz se tak stalo v roce 2000. Habera tam tenkrát byl údajně poprvé. Ale i když si byli sympatičtí, o lásku na první pohled se podle slov Peštové nejednalo. Čím rodačku z Teplic nakonec „dostal“? „Svým vtipem a svou normálností," prozradila topmodelka pro Vlastu a dodala, čeho si na něm nejvíce váží. „Jeho přímostí, protože Paľo je člověk, který nemlží, nikdy nechodí takzvaně kolem horké kaše. Zkrátka za každé okolnosti vím, na čem s ním jsem. A to je super," pochvaluje si.

Také on ke své ženě pochopitelně chová obdiv a líbí se mu prý zejména to, že je férový člověk a nesnese nespravedlnost.

Pavol Habera a Daniela Peštová: Luxusní pár, který Vary pojal jako rande!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.