Peštová ostrouhala! Nekompromisní rozhodnutí Habery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Peštová ostrouhala! Nekompromisní rozhodnutí Habery

Pavol Habera a Daniela Paštová v závěru KVIFF
Pavol Habera a Daniela Paštová v závěru KVIFF (CNC_David Kundrát)

Jestli k něčemu populární zpěvák a lídr kapely Team, Pavol Habera (60), nikoho nepustí, jsou to finance. Ty má pevně pod kontrolou - alespoň v kapele. Platí to ale i doma?

Pavol Habera žije už přes dvacet let se supermodelkou Danielou Peštovou (51), mají spolu dvě děti - Ellu a Paula Henryho - a i když zpočátku těmto dvěma nikdo nehádal dlouhou budoucnost, už dvě dekády jejich vztah provází klid a harmonie, která zasahuje do všech partnerských otázek. 

V kapele to má ale Pavol raději pod kontrolou! Jak popsal Nový čas, pasoval se do role ekonomického ředitele, manažera kapely a účetního v jedné osobě. „Ano, je to tak. Když umí člověk počítat, vůbec to není náročné. Je to spíše organizačně těžší,“ potvrdil v pořadu Trochu jinak s Adelou Adele Vinczeové (41).

Pavol Habera a jeho slavné kraťásky? Už nikdy!

Video se připravuje ...

A vypadá to, že si tuto roli i užívá. „Ale mě tyto věci baví. Naplánovat celé turné. Kde se začne, kdo to bude zvučit, jaká světla zvolíme. Vymyslet, jak to bude všechno vypadat, kde budou kamery, ale také to, zda bude sponzor, nebude, zda budeme hrát v halách nebo v kulturácích. Když má člověk rád muziku, co já žiji pro hudbu, vždyť ji dělám roky a jiné nevím, i když jsem vystudoval něco jiného... Jednoduše, mě to naplňuje, mám čas se tomu věnovat, tak proč dávat peníze někomu jinému,“ prozradil také Habera.

Svou aktivitou navíc šetří peníze celé kapele. Tuto činnost totiž dělá zcela nezištně. „Neberu si žádné provize z manažerského postu. Mám rád svou kapelu, která mně pomohla na začátku kariéry a teď se snažíme to pořád někam táhnout, tu loď vést,“ vysvětlil také.

SuperStar: Habera si domluvil, jak bude vypadat jeho pohřeb!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.