Přiznání Peštové zasluhuje potlesk: Už nechci nic skrývat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Už nechci nic skrývat! Přiznání Peštové zasluhuje potlesk

Daniela Peštová
Daniela Peštová (Instagram, archiv)

Dny modelek již dávno nemusí být sečteny jen proto, že roky nezastaví. Stárnutí přijala s hrdostí také jedna z nejúspěšnějších českých modelek Daniela Peštová (52). Ta je nejen stále obdivovanou ženou ve svém oboru, ale navíc dává sílu ostatním vrstevnicím a nebojí se přijmou fakt, že tělo se s přibývajícími lety zkrátka mění.

Ženy přes padesát let nepatří do starého železa. Za tím si pevně stojí česká supermodelka Daniela Peštová, která svůj věk rozhodně nebere jako slabinu. Naopak. Změny, kterými si tělo prochází, vítá. „O čem jiném by měl člověk mluvit než o tom, co právě zažívá, protože to téma zná. Zdá se mi, že je to pořád téma, které se tabuizuje. Stárnutí, pokud budeme mít to štěstí, se bude týkat každého z nás a neberu to jako něco negativního. Jsem vděčná, že se mi to děje, protože když stárnu, tak žiju. To, v jaké fázi života jsem, není něco, co bych měla skrývat, a snad to pomůže i ostatním ženám," uvedla Daniela Peštová pro web Super.cz.

Raději ať něco plandá...

Ačkoli si některé její vrstevnice z branže snaží udržet mladistvý vzhled, Daniela nad estetickými zákroky nikdy neuvažovala. „Víc mi to takhle vyhovuje. Jsem také strašpytel, co se jakýchkoli invazivních zákroků týče. Spoustu příkladů mám i ve svém okolí, kdy ani jedna z mých kamarádek žádný takový zákrok nemá. A dokonce ani moje maminka. Mám vedle sebe ženské vzory, které berou stárnutí jako něco, čeho bychom si měly vážit,“ míní úspěšná supermodelka, jež vnímá nebezpečí, kterému lidské tělo může čelit, ze zcela jiné perspektivy. „To, že pak přestane fungovat tělo, je pro mě daleko strašidelnější, než vrásky nebo jestli mi něco trochu plandá," vysvětluje.

Dokonalý Daniela Peštová a Pavol Habera prozradili: Takhle to chodí u nás doma!

Video se připravuje ...

Recept na stále svěží vzhled ovšem má. Velkou vědu v tom netřeba hledat. Sama Daniela za ta léta pochopila, že v jednoduchosti je síla. „Baví mě kosmetika, zkoušení různých přípravků, jeden čas jsem si míchala i svoje oleje, teď jsem dotvořila další ucelenou řadu péče. Dávám přednost minimalismu i co se týče dekorativní kosmetiky. Čím je člověk starší, uvědomuje si, že čím je to jednodušší, tím je to lepší," dodává.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
1. 11. 2022 • 08:09

Bláboly stárnoucí modelíny....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.