Trable modelky Daniely Peštové: Útok na syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Trable modelky Daniely Peštové: Útok na syna

Daniela Peštová
Daniela Peštová (Instagram Daniely Peštové)

Modelka Daniela Peštová (52) se neřadí mezi celebrity, o kterých by bylo často slyšet. Co se odhalování soukromí týče, je spíše zdrženlivá. Před následky života veřejně známých osobností se snaží úzkostlivě chránit i děti. Nedávno udělala však výjimku, ovšem ta se jí těžce nevyplatila...

S Pavolem Haberou (61) žije jedna z našich nejúspěšnějších supermodelek už víc než dvacet let - spokojeně a na psí knížku. Svůj vztah úředně nestvrdili ani přesto, že spolu mají spolu dvě děti, dceru Ellu Joy Annu a syna Paula Henryho. Peštová má však z prvního manželství s Tommasem Butim ještě nejstaršího syna Yannicka Fausta, kterého Habera vychovával od jeho pěti let.

Pavol Habera a Daniela Peštová: Nejpoctivější filmoví diváci!

Video se připravuje ...

Stejně jako máma, brázdí Yannick svět modelingu a září ve světových kampaních. Ačkoli může být Peštová na svého syna náležitě pyšná, někteří sledující její radost nesdílí. Když totiž po dlouhé době publikovala společnou fotku, namísto obdivných komentářů přišla smršť.

Negativní vlna se snesla na Yannickův extravagantní styl. Na fotce totiž zapózoval s rukama zastrčenými v teplákách, pozornějším sledujícím navíc neuniklo, že má nehty nalakované na černo. „Kup mu nějaké oblečení s kapsami,“ vzkázala Daniele jedna z fanynek. „Nalakované nehty??? Omg,“ neváhala se podělit o svůj názor další. 

Není to přitom poprvé, co byla Peštová postavena před tvrdou kritiku svojí rodiny. Dceru Ellu, která si taktéž razí vlastní styl, si fanoušci několikrát pomýlili s chlapcem a někteří dokonce vtipkovali o její sexuální orientaci, což je nejen nemístné, ale i nepřípustné. 

Daniela Peštová: Mužský styl oblékání mám ráda, občas si půjčuji kousky od manžela

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
16. 9. 2023 • 14:50

Ženské,potlačte svoji závist.Mně se také leckdo nelíbí,ale nekritizuji ho, ale hlavně neodsuzuji.

annulienka
13. 9. 2023 • 19:44

Presne vystihnute...

AHel
12. 9. 2023 • 23:36

sama hezká, upravená a děti divné....nechápu, neukazujte je.

Sarah Woldekiros
12. 9. 2023 • 12:29

Tahle pani se mi nikdy nelíbila i když je hezká, ale na mě působila taková chladná, žádná jiskra v oku...Paľo je v pohodě...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.