Proč Peštová nechodí na koncerty Habery: Důvod zaskočí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Proč Peštová nechodí na koncerty Habery: Důvod zaskočí!

Pavol Habera a Daniela Peštová
Pavol Habera a Daniela Peštová (Instagram)

Oba jsou úspěšní ve své profesi a vzájemně se podporují. Kdo by však čekal, že modelka Daniela Peštová (52) bude v první řadě na všech koncertech svého manžela Paľa Habery (60), a naopak že i zpěvák nevynechá jedinou módní přehlídku své manželky, má se na omylu.  

Jedním z důvodů, proč jejich manželství i po tolika letech neskřípe, může být fakt, že spolu nejsou na každém kroku, a tak si umí být stále vzácní. Práci řeší každý zvlášť a zcela jim to vyhovuje. „Já s ním snad nikdy nejela na žádný jeho koncert. A on modelingové akce také nevyhledává. Naše práce se neprolínají, jedeme si každý to své," přiznala pro server super.cz topmodelka Daniela Peštová.

Dokonalý Daniela Peštová a Pavol Habera prozradili: Takhle to chodí u nás doma!

Video se připravuje ...

Ačkoli každý dosáhl svého kariérního vrcholu, stále jsou i se svými dětmi nohama na zemi. Nemají potřebu jakkoli materiálně či honosně demonstrovat osobní i společné úspěchy. V jednoduchosti je zkrátka síla. Prioritou je pro ně takové štěstí, které se nedá penězi vyčíslit.

Pavol Habera a Daniela Peštová prozradili tajemství svých skříní!

Video se připravuje ...

„Nejraději jsem, když mám doma všechny děti, mám ráda, když jsou s námi i moji rodiče. Prostě úplně obyčejně. Nepotřebuju žádné ohňostroje, pompéznosti a daleké cesty," konstatovala Peštová, která i přes světovou popularitu nepodlehla zjednodušenému stylu života, který si jako úspěšná žena mohla dopřát. Místo toho je ráda, že má vše pod kontrolou, a péči může věnovat nejen sobě, ale i svým nejbližším.



Přečtěte si
veselabublinka
7. 2. 2023 • 16:07

Daniela je opravdu hezká, věřím že se mají opravdu rádi je to takový sympatický pár.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.