Dávný románek Habery ožívá: Co na to Peštová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dávný románek Habery ožívá: Co na to Peštová?

Po boku svého partnera Pavola Habery.
Po boku svého partnera Pavola Habery. (Foto Instagram.com)

Natáčení kultovního snímku Fontána pro Zuzanu 2 bylo pro herečku Evu Vejmělkovou (53) osudové. A to nejen, protože tenkrát začínající herečku vyšvihlo na hvězdný Olymp. Dost také zasáhlo její osobní život, hořkou pachuť slávy podle svých slov pocítila i po letech.

V kuloárech se proslýchá, že to tenkrát mezi ní a Pavolem Haberou (60) jiskřilo i mimo plac. Existují dokonce i svědectví štábu, podle kterých měli prožít divoký románek. Na ten zpočátku upozornilo, že se oba aktéři měli ponořit do milostných scének na podezřele delší dobu, než než vyžadovala sama režie. 

Vzplanutí mělo vyvrcholit na Haberově hotelovém pokoji, kde se Vejmělková a charismatický zpěvák Teamu oddávali volnému pokračování love story. Na tom by nebylo ostatně nic špatného, kdyby oba nebyli zadaní. Eva žila ve vztahu s režisérem Dušanem Rapošem, právě ten je měl podle zdroje ze štábu načapat přímo in flagranti. 

Pavol Habera a jeho slavné kraťásky? Už nikdy!

Video se připravuje ...

Zatímco Eva údajně toužila potom, aby jejich láska trvala i po natáčení, Habera se vrátil do zaběhnutých kolejí a později se seznámil s krásnou modelkou Danielou Peštovou. Rapoš vzal tehdy čtyřiadvacetiletou krásku na milost a později spolu měli děti. Stín minulosti ji ale pronásledovat nepřestal.

„Bylo to těžké, když moje děti šly do školy a spolužáci na ně křičeli, tvoje maminka spala s Haberou. To mě tehdy velmi naštvalo. Podnikli jsme kroky, abychom se soudili, ale bylo to nakonec zbytečné. Jsou to nesmysly, kterých někdy vychází hodně a je to pak těžké uvést na správnou míru," vyjádřila se Vejmělková pro Blesk. Jak to bylo doopravdy, ví jen oni, nutno však podotknout, že lídrovi Teamu bylo sakra těžké odolat. 

Pavol Habera a Daniela Peštová prozradili tajemství svých skříní!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.