Vztek Vejmělkové kvůli dětem: Dávná křivda s Haberou jí nedá spát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vztek Vejmělkové kvůli dětem: Dávná křivda s Haberou jí nedá spát

Vejmělkovou stále stíhá minulost
Vejmělkovou stále stíhá minulost (archiv)

Trvalo to sice 27 let, ale je to venku. Krásná herečka Eva Vejmělková pro Plus jeden děň přiznala, jak to tenkrát bylo s Pavolem Haberou (59) při natáčení Fontány pro Zuzanu 2. Skončila s ním na hotelovém pokoji?

O románku mezi Vejmělkovou (52) a Haberou si cvrlikali vrabci na střeše po celou dobu natáčení. Ačkoli byli oba dva v té době zadaní, tehdy 24letá Eva žila ve vztahu s Dušanem Rapošem (68), Habera byl ženatý, milostné scény jim překvapivě problém nedělaly. Zdroj ze štábu potvrdil, že to mezi nimi dost jiskřilo a že se líbali vydatně i déle, než bylo pro záběr nutné. 

SuperStar: Habera si domluvil, jak bude vypadat jeho pohřeb!

Video se připravuje ...

Zdroj ze štábu popsal i situaci, kdy si měl Habera a Vejmělková užívat na hotelovém pokoji a právě Rapoš je měl údajně načapat. To ovšem Vejmělková i po 27 letech striktně popírá! I když už o nic nejde a oba by se svému románku mohli zasmát, Eva nezapomněla, jaký hořký pocit tato fáma naservírovala jejím dcerám.

„Bylo to těžké, když moje děti šly do školy a spolužáci na ně pořvávali, tvoje máma spí s Haberou. To mě dost naštvalo. Jsou to nesmysly, kterých někdy vychází až moc a je potom těžké to uvést na správnou míru," zlobí se i s odstupem Vejmělková. Děti už jsou ale naštěstí velké, Vejmělková je šťastně vdaná za Rapoše a Habera žije šťastně po boku jedné z našich nejkrásnějších modelek, Daniely Peštové (51). 

Pavol Habera a Daniela Peštová: Luxusní pár, který Vary pojal jako rande!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 11. 2021 • 01:35

-bello-
26. 11. 2021 • 01:34

Vejmělková byla strašně empatická.Pomáhala i s terapiemi
v léčebnách .Milá a slušná.A hezká.
Habera je blb.Vidlák výrazy , krpatec zjevem.
Jednou jsem viděla, jak skáče Marešovi neustále do řeči, byl l trapnej a Mareš mu řekl, at už zavře hubu a ten slobenskej blb, aby nebyl za trapáka se začal chechtat a jakože vtip.Vůbec ne.Byl trapnej.No ale co, živíme ho tady,

-bello-
26. 11. 2021 • 01:27

14TONY

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.