Píšťalka z Básníků Vejmělková: Udělala úžasnou věc, přiznal manžel režisér. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Píšťalka z Básníků Vejmělková: Udělala úžasnou věc, přiznal manžel režisér.

Eva Vejmělková
Eva Vejmělková (ČTK, ara)

S režisérem Dušanem Rapošem (65) si řekli "ANO" roku 2000 v americkém Las Vages. I přesto, že od jejich svatby uiplynulo již hodně vody, jejich láska je stále v plném květu! Slova hereččina manžela ostatně hovoří sama za sebe.

„Ona udělala úžasnou věc. Když byla na absolutním vrcholu, šla studovat do Olomouce psychologii. Dlouhé roky má svou psychologickou praxi, je odbornicí, ke které chodí celá republika. Nemusí čekat na telefon od agentur, či zda pro ni mají nebo nemají nějakou tu roli. Řekla si, že je ve věku, kdy ještě není babička ale už není milovnice - tehdy se rozhodla, že raději bude pomáhat dětem, ale i dospělým dostat se z traumat.  Používá speciální metodu, jejíž součástí je i hypnóza, dělá to jen pár lidí v Evropě. Je to něco unikátního, spolupracuje s Američany. Kéž by jsem měl tak plné kinosály, jako má Eva ordinaci," vyznal se z obdivu k Evě Vejmělkové (49) režisér Dušan Rapoš na webu Pluska. sk. Tohle vyznání muselo herečku a psycholožku v jedné osobě určitě chytnout za srdíčko...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.