Nádherná Píšťalka (49) z Básníků: Další důvod k radosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nádherná Píšťalka (49) z Básníků: Další důvod k radosti!

Eva Vejmělková a Dušan Rapoš
Eva Vejmělková a Dušan Rapoš (Foto: Profimedia.cz)

Píšťalku z Básníků v podání nádherné Evy Vejmělkové (49) si pamatuje snad každý. Herečka však ztvárnila vícero zajímavých rolí. Naposledy si zahrála ve filmu Kluci z hor a na premiéře filmu jen zářila.

Slavnostní premiéru filmu si samozřejmě Vejmělková nemohla nechat ujít. Doprovodil ji její manžel Dušan Rapoš. Oblíbená herečka zářila spokojeností. Vypadá to tak že se jí daří nejenom pracovně, ale i v manželství.

Manžela poznala už v době, kdy studovala na konzervatoři. V době, kdy se poznali, byl už Rapoš rozvedený. Vejmělková tehdy dostala roli v jeho filmu Fontána pre Zuzanu. Kromě herectví se herečka věnuje i uzdravování lidských duší, vystudovala totiž psychologii. S manželem mají dvě dcery Taru a Ritu.

 

 

 



Přečtěte si
Labello
3. 5. 2018 • 23:02

Nádherná?! Proč tak vzletný opis v titulku, navíc každou chvilku, nějaká nádherná, diváky milovaná, překrásná herečka, modelka, rosnička....Ano, Vejmělková je hezká, ale těch padesát je na ní znát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.